10º Congrés de la Innovació: “Nova era, noves oportunitats”

06/07/2018 12:00

Fundación Bancaja

10º Congrés de la Innovació: “Nova era, noves oportunitats”

El Club d’Innovació de la Comunitat Valenciana celebrarà divendres que ve 6 de juliol en la Fundació Bancaixa, el seu Congrés Anual sota el lema “Nova Era, noves Oportunitats”, en el qual repassarà al costat de grans ponents els principals reptes de la gestió empresarial en aquest nou període de l’economia. Des de València Activa i VIT Emprende, tindrem el plaer de participar en una de les taules redones que tindran lloc: “Reptes i Oportunitats de la Transformació Digital”. Serà a les 12:45h, i podrem intercanviar experiències i punts de vista amb Dª Isabel Giménez, Fundació d’Estudis Borsaris i Financers (Directora General), D. José Manuel García Trany, Bankia (Director de Negoci d’empreses Comunitat Valenciana i Múrcia) i Dª Pilar Vanaclocha, Grefusa (Directora d’Innovació), en una taula moderada per D. Adolfo López, Director Gerent Club d’Innovació de la Comunitat Valenciana.

congreso innovación

Són molts els actors de l’economia global que assenyalen que estem davant una nova revolució econòmica, on la digitalització i les tecnologies obrin noves formules de procedir en les empreses i de relacionar-se amb els seus clients, que estan canviant els seus hàbits i comportaments de compra amb la major intensitat de tots els temps.

L‘exposició de rellevants experiències i bones pràctiques sobre Transformació Digital i Ciberseguridad en l’Empresa, Innovació en l’orientació al Client i en els continguts de Comunicació per a impulsar la Marca, a càrrec de grans companyies com Balearia, Sanitas, Nunsys, Sophos i Zenith Mitjana; aportaran coneixement sobre com desenvolupar-se en aquesta nova, però ja actual, situació econòmica.

Una taula de debat sobre els reptes i oportunitats de la Transformació Digital en la qual participaren Grefusa, Bankia, la Fundació d’Estudis Borsaris i València Emprèn, serà l’espai de reflexió de les accions a realitzar per part d’organitzacions i empreses

El 10º Congrés Anual d’Innovació, organitzat pel Club d’Innovació de la Comunitat Valenciana, se celebrarà el divendres 6 de juliol, a partir de les 9.30 h en la Fundació Bancaixa de València.

El programa es pot consultar en el següent enllaç.

DONDE:
Fundación Bancaja