Congrés Nacional de Business Angels

13/11/2018 10:00

Edificio EDEM

Congrés Nacional de Business Angels

Durant els pròxims dies 28 i 29 de novembre se celebrarà a València una nova edició del Congrés Nacional de Business Angels, on es reuniran més de 250 inversors, empresaris, representants de corporacions i altres agents de suport i finançament de joves empreses innovadores per a analitzar la situació, evolució i principals desafiaments del sector.

El congrés donarà visibilitat a la figura del business angel, com a impulsor econòmic de la innovació, la creativitat i el teixit empresarial. Així mateix, en el marc del congrés, es farà lliurament dels Premis Big Ban angels 2018, que tenen com a objectiu posar en valor la labor dels business angels.
Entre els més de 30 ponents que participaran en aquest esdeveniment destaquen, entre uns altres, Beatriz González (Seaya Ventures); Carlos Trenchs (CaixaBank DayOne); Andy Areitio (The Venture City); Javier Megias (Startupxplore); Gonzalo Tradacete (Faraday Venture Partners); Jaime Novoa (K Fund); Alex Barrera (The Aleph); Carlos Blanco (Nuclio V.B.); Rene de Jong; Jesús Pérez (Fintech Ventures); Ramón Blanco (Bewater Funds); Miguel Uriondo (El Español); Enrique Penichet (Bbooster Ventures); Jorge Dobón (Demium Startups).

Tal com ha explicat la presidenta de Big Ban angels, Victoria Majadas, aquesta nova edició del Congrés “té com a principals objectius l’impuls a la figura dels business angels, com a actors clau en l’ecosistema emprenedor i crear un punt de trobada de business angels, xarxes, family offices, acceleradores, clubs d’inversió, empresaris i altres agents involucrats en la inversió en empreses de recent creació”.

L’esdeveniment tindrà lloc en l’edifici EDEM de la Marina d’empreses i serà presentat per Helena Díez Fuentes. Es tracta del fòrum idoni per a l’intercanvi de bones pràctiques i experiències en tots els àmbits d’activitat relacionats amb el sector, des de les etapes inicials de la inversió privada al procés de gestió del portfolio i a l’etapa final de desinversió.

En el marc d’aquest esdeveniment, la vesprada del dimecres 28 de novembre el Palau dels Arts Reina Sofia acollirà un esdeveniment de networking i sopa còctel per a entaular relacions empresarials i conèixer als ponents convidats. Per la seua banda, la Cerimònia de Lliurament de Premis Big Ban Angels tindrà com a objectiu promoure la figura del business angel, reconèixer l’activitat duta a terme pels inversors i el sector del cabdal llavor a Espanya.

Aquest esdeveniment compta amb el suport de DayOne, Borses i Mercats Espanyols (BME), Marina d’empreses, Deloitte, Bbooster Ventures, Demium Startups, MCP Team, Startupxplore, The Hub i Ajuntament de València.

WhatsApp Image 2018-11-19 at 14.48.37

Sobre Big Ban angels

Big Ban angels és una associació privada sense ànim de lucre compromesa amb la creació d’un ecosistema d’inversió privada en startups, que aglutina i representa business angels, xarxes de business angels i clubs d’inversió, acceleradores i incubadores de negocis, family offices, fons de capital de risc i altres inversors privats.

DONDE:
Edificio EDEM