CONVOCATÒRIA PER AL 4Y4N

25/02/2019 12:00

Mobile World Congress

CONVOCATÒRIA PER AL 4Y4N

VIT EMPRENDE CONVOCA A ENTITATS FACILITADORES DE L’ECOSISTEMA EMPRENEDOR PER A FORMAR PART DEL SEU ESTAND EN 4YFN DEL MOBILE WORLD CONGRESS

4YFN del Mobile World Congress se celebrarà del 25 al 28 de febrer de 2019 a Barcelona. El Termini de presentació de sol·licituds finalitza el divendres 28 de desembre de 2017 a les 15 hores. VIT Emprende, de València Activa, convoca un concurs per a seleccionar a membres de l’ecosistema emprenedor innovador a formar part de l’estand que disposarà a Barcelona durant l’esdeveniment 4 Years FromNow (4YFN) del Mobile World Congress, que se celebrarà del 25 al 28 de febrer de 2019.

Aquesta convocatòria és una iniciativa que respon a la voluntat institucional que l’estand siga un espai que visibilitze el teixit emprenedor que València ofereix, en particular a les startups, i generar també així un reclam perquè empreses de tot el món s’instal·len i desenvolupen la seua activitat a la ciutat.

4YFN del Mobile World Congress és un dels esdeveniments més importants a nivell internacional del sector de les startups. La 6a edició de 4YFN comptarà amb representació de més de 200 països i està consolidat com un esdeveniment de referència per a emprenedors i emprenedores així com per a empreses emergents digitals i tecnològiques en el marc del GSMA Mobile World Congress En el següent enllaç es pot consultar tota la informació de l’esdeveniment: www.4yfn.com/

Requisits:

– Ser una entitat facilitadora de startups dins de l’ecosistema de l’emprenedoria innovadora a València. S’entén per entitats facilitadores: associacions, acceleradores i incubadores, coworkings i inversors.
Formar part de la Xarxa VIT Emprende. Els representants de les entitats sol·licitades poden registrar-se gratuïtament en el següent enllaç: es/comunitat/web/app.php/*register
– Tindre domicili fiscal a la ciutat de València.
– No comptar, fins al moment, amb representació en l’esdeveniment.
Criteris per a la selecció:

Per a la configuració de l’estand, VIT Emprén, València Activa, establirà una distribució entre els diferents actors que resulte el més representativa possible de l’ecosistema emprenedor innovador de la ciutat. Per a això tindrà en compte els següents criteris:

    1. Suport a la creació, acceleració i/o consolidació de startups durant 2018.
    2. Compromisos adquirits amb la ciutat de València.
Dotació:

Les entitats facilitadores seleccionades comptaran amb un espai dins de l’Estand. El corner de cada entitat estarà dotat de:

Logo i eslògan impresos identificatius de l’entitat en cada corner.
Dos tamborets.
Un armari.
Il·luminació individual.
Panell elèctric amb múltiples endolls.
Wifi Públic.
Accés a l’àrea comuna de l’estand VIT Emprén de València Activa.

*Convocatoria tancada.

** Consulta la resolució açí 

 

DONDE:
Mobile World Congress