DESCOMPTE PER A COMUNITAT VITE EN EL MÀSTER EN INNOVACIÓ I TECNOLOGIA CREATIVA de Hoala

DESCOMPTE PER A COMUNITAT VITE EN EL MÀSTER EN INNOVACIÓ I TECNOLOGIA CREATIVA de Hoala

VIT Emprende ha arribat a un acord amb HOALA per a oferir condicions especials a la Comunitat VITE en el seu Màster en Innovació i Tecnologia Creativa. Hoala ofereix un descompte especial del 5% per a la comunitat VITE en tots els seus programes formatius, en cas d’interessar-te posa’t en contacte amb valencia@hoala.es indicant que eres membre de la Comunitat VITe.

Hoala és una escola internacional d’innovació, creativitat i estratègia dirigida a professionals del món de la comunicació, del disseny i del màrqueting, també a emprenedors, a directors de creativitat, estrategues, directors de departaments d’innovació i a tot aquell perfil professional que vulga aprofundir i fer més innovador i eficaç el procés de comunicació amb els seus usuaris.

Hoala

Com saps, les principals eines de treball d’una startup són la seua creativitat, que és el motor de la innovació, i la seua capacitat per a cercar noves solucions creant un producte o servei que resolga un problema real. En aquest master explorarem com solucionar problemes en el dia a dia d’usuaris que avui viuen permanentment connectats gràcies a la tecnologia, la qual cosa multiplica les possibilitats de negoci i comunicació eficaç amb ells, dissenyant productes, serveis i experiències per a fer la seua vida millor.

Per tant s’aprofundeix en l’experiència d’usuari en el seu sentit més ampli, aprofundint en cada àmbit en el qual l’usuari entra en contacte amb nostres marques/empreses gràcies a la tecnologia (no solament en pantalles, també en instal·lacions i esdeveniments, moments d’entreteniment, producte, ciutats…). Parlarem de hardware creatiu, Internet of Things, Smart Cities, creative data, intel·ligència artificial… Noves realitats que ja existeixen i evolucionen a un ritme vertiginós, noves i infinites oportunitats per a la creació de nous productes i serveis, per a la implementació de nous models de negoci només possibles amb la suma d’innovació, creativitat i noves tecnologies.

És un programa amb un alt grau d’especialització, amb ponents internacionals de referència i de grup reduït ja que el nombre màxim d’alumnes del master són 16 persones, per la qual cosa l’experiència formativa és molt propera i exclusiva. En aquest master trobaràs inspiració per a crear experiències d’usuari rellevants, útils i provocatives, trobaràs creativitat aplicada a la comunicació amb els teus usuaris, nous punts de vista sobre com aproximar-te als teus clients en un entorn d’interacció, obtindràs eines i idees per a la creació de nous productes i serveis, per a la implementació de nous models de negoci, veuràs casos d’èxit que t’ajudaran al fet que la teua empresa arribe d’una manera innovadora a les teues potencialesusuarios.

Per a més informació sobre aquest màster punxa ací.

Des de VIT Emprende, esperem que us resulte interessant i aprofiteu aquesta oportunitat d’obtenir aquesta formació d’alt nivell que ens ofereixen per a vosaltres.