Premis CEEI València 2018 per a empresa i trajectòria professional

Premis CEEI València 2018 per a empresa i trajectòria professional

El Centre Europeu d’empreses Innovadores (CEEI) de València i l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) convoquen els PREMIS CEEI-IVACE 2018 VALÈNCIA (21ª edició). L’objectiu d’aquests premis és reconèixer l’esforç d’empreses innovadores en l’àmbit d’actuació del CEEI València (Província de València), per a potenciar el teixit socioeconòmic, diversificar les activitats empresarials, fomentar el emprendedurismo i la innovació.

premios IVACE

S’estableixen dues categories diferents a premiar:

Premi CREACIÓ D’EMPRESA: 2.000€, trofeu i altres premis per al guanyador i dos accesits per als dos finalistes. (per a empreses que hagen iniciat la seua activitat a partir de l’1 de gener de 2016).

Premi TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL: 2.000€, trofeu i altres premis per al guanyador. (per a empreses que hagen iniciat l’activitat des de l’1 de gener de 2013).

TERMINI DE PRESENTACIÓ

El termini de presentació de candidatures finalitza el 9 de juliol.

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

1) Emplenar el Formulari Online corresponent a la categoria en la qual vulga participar. (Només s’acceptaran les candidatures rebudes via online).

NOTA: Per a emplenar el formulari és necessari ser un usuari registrat i contacte de l’empresa que es presenta al premi.

2) Adjuntar en el Formulari Online el següent document: Model 036 de la AEAT d’inici d’activitat.

Tota la informació, bases i inscripció en http://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=16288