Startups seleccionades per exposar en DreamHack València 2018

Startups seleccionades per exposar en DreamHack València 2018

Actualització. Les startups seleccionades per a exposar en DreamHack València 2018 són: 

  1. Scoutim
  2. RawrLab
  3. Ingame GG
  4. Brok3nsite 
  5. Koord

Enhorabona a totes!

________________________________________

València Activa, a través de VIT Emprende, selecciona a 5 startups perquè exposen els seus projectes en el seu stand en la pròxima edició del festival DreamHack València 2018. El termini per a inscriure’s acaba el dijous 5 de juliol, a les 12h. Les startups seleccionades es coneixeran el divendres dia 6.

dreamhack

València Activa, a través de VIT Emprèn, selecciona a 5 startups perquè exposen els seus projectes en el seu stand en la pròxima edició del festival DreamHack València 2018. El termini per a inscriure’s acaba el dijous 5 de juliol, a les 12h. Les startups seleccionades es coneixeran el divendres dia 6.

 

Dins de l’interès de València Activa pel desenvolupament de l’ecosistema emprenedor, els eSports i les empreses tecnològiques i innovadores de la ciutat, l’objectiu principal del stand serà facilitar l’oportunitat a les empreses, amb un enfocament marcadament tecnològic i digital de València, exposar en l’esdeveniment perquè puguen donar visibilitat als seus projectes, establir relacions comercials, i testear l’estat de la competència.

Dreamhack torna a València per novè any consecutiu per a oferir un espectacle de esports sense igual a Espanya. L’edició d’aquest 2018 tindrà lloc del 12 al 15 de juliol en la Fira València, amb una superfície de 30.000 metres quadrats i amb l’expectativa de rebre a 45.000 persones en els seus quatre dies de competició i diversió, superant els 40.000 aconseguits en 2017. Dreamhack València 2018, es dividirà en tres àrees principals: Zona esports, Zona LAN i Zona Expo.

 

CARACTERÍSTIQUES STAND VIT EMPRÈN

El stand de VIT Emprèn de València Activa estarà situat en el Pavelló 2 entre l’Àrea LAN i l’Escenari LAN, zona oberta a tots els visitants de l’esdeveniment. Les dimensions del stand seran d’11mx6,5m (70m2).

Les 5 startups seleccionades disposaran de 5 posicions (taula, cadira, posterior) per a presentar els seus productes al públic de DreamHack.

Les startups tindran difusió en xarxes i mailings de DreamHack, i podran reservar mitja hora en l’escenari LAN per a fer una presentació.

Les startups hauran de portar el seu propi personal i el seu propi suport publicitari per a vestir la seua posició.

 

Vactiva 1

Procediment de participació ací 

Sol·licitud de participació ací