STARTUP GRIND VALÈNCIA – Future of Fintech

27/09/2018 12:00

UPV

STARTUP GRIND VALÈNCIA – Future of Fintech

El pròxim 27 de setembre, en la Universitat Politècnica de València, continuen les xarrades Startup Grind València, powered by Google for Entrepeneurs, i en el qual des de València Activa i VIT Emprende col·laborem activament. En aquesta ocasió comptarem amb la presència de Colm Lyon, un dels empresaris FinTech més exitosos d’Irlanda.

sTARTUP GRIND Fintech

Colm és fundador i CEO de fire.com, un servei que proporciona comptes digitals i targetes de dèbit a empreses i clients personals. Colm, a més, també va ser fundador i exCEO de Realex Payments, empresa que va créixer fins a convertir-se en un dels negocis de pagaments en línia més reeixits d’Europa. En 2015, Global Payments va adquirir Realex Payments en una operació valorada en 115 milions d’euros.

En els últims anys, Colm ha invertit en diversos startups en sectors com IoT, viatges, fintech, col·laboració i mitjans esportius. A més, ha treballat en negocis relacionats amb serveis financers durant trenta anys, començant amb catorze anys en el sector bancari. És un orador habitual en esdeveniments de pagaments i de la indústria d’Internet en tota Europa i freqüentment comenta per a la premsa com un expert en pagaments i visionari sobre el futur dels diners. Sens dubte, un apassionat dels negocis. Ha ocupat molts llocs de lideratge en la indústria, inclòs la presidència de la Irish Internet Association, entre moltes altres.

Ens veiem el pròxim 27 de setembre, a les 19h, en la UPV. Entra en la web i compra ja les teues entrades.

STARTUP GRIND

Startup Grind és la comunitat startup independent més gran del món que educa, inspira i connecta a més d’1.200.000 emprenedors en 400 ciutats de tot el globus terraqüi. Una de les seues principals funcions és la de nodrir ecosistemes en més de 150 països a través d’esdeveniments, mitjans i patrocinis amb companyies com Google for Enterpreneurs.

La principal missió de Startup Grind és la de construir una comunitat global a través d’esdeveniments mensuals amb els ecosistemes locals en els quals participen: innovadors, inversors, educadors, emprenedors, etc.

Fundat en Sillicon Valley, Startup grind ha ajudat a milions d’emprenedors a construir els seus negocis gràcies als coneixements compartits i les relacions empresarials estratègiques.

DONDE:
UPV