Torna Startups & Investors Connect el pròxim 26 de setembre

26/09/2018 12:00

Bolsa de València

Torna Startups & Investors Connect el pròxim 26 de setembre

Tens una startup i vols donar-li visibilitat i aconseguir inversió? Startups & Investors Connect és el nou punt de trobada d’inversors/es i startups en València que hem engegat des de VIT Emprende i BStartup Banc Sabadell.

 

Estem buscant startups, companyies emergents innovadores i tecnològiques, que estiguen captant inversió en ronda inicial o de creixement, per connectar-les amb inversors en l’esdeveniment Startups & Investors Connect, #SIConnect,  que organitzem el pròxim 26 de setembre a les 19:00h en Bolsa de València (Carrer dels Llibrers, 2-4, València).

Des de VIT Emprende i BStartup Banc Sabadell hem engegat SI Connect amb l’objectiu d’establir un punt de trobada bimensual entre els inversors/es i l’ecosistema emprenedor innovador de la ciutat de València. D’esta forma les startups tindran la possibilitat de conèixer millor les diferents fonts d’inversió i finançament, públiques i privades, a les quals poden tenir accés i les persones interessades en invertir tindran més visibilitat i l’oportunitat de contactar amb els emprenedors i emprenedores.

Startups & Investors Connect està dirigit a startups, en totes les etapes de desenvolupament, que vulguen aprendre i entendre la relació amb inversors/es a través de les experiències explicades per les pròpies persones protagonistes, referents dins de l’ecosistema emprenedor. Durant l’esdeveniment, s’exposaran casos reals de startups invertides i la relació amb els seus inversors/es, amb els testimoni de tots dos protagonistes amb la finalitat de compartir les seues experiències amb altres startups. A més, l’esdeveniment pretén ser un fòrum d’inversors en talent per a divulgar la cultura emprenedora cap al sector inversor local.

I recorda que Startups & Investors Connect és un esdeveniment bimensual per a la Comunitat Startup de València. Cada mes seleccionarem 2 companyies en cerca d’inversió que presentaran el seu projecte. No deixes passar esta oportunitat!

Actualització 17 setembre: El termini per a la inscripció de startups està tancat. Les startups seleccionades son Kibi Toys y Play&Go.

DONDE:
Bolsa de València