VIT Emprende Summit – Save the Date! 9/juliol

09/07/2018 12:00

Ciutat de les Arts i les Ciències

VIT Emprende Summit – Save the Date! 9/juliol

El pròxim 9 de juliol, tot l’ecosistema emprenedor a València tenim una de les cites més esperades de l’any… VIT Emprende Summit. El lloc triat per a aquesta important cita és el Saló Arqueries, del Museu de les Ciències Príncep Felip. Es tracta d’una ocasió de reunir-nos, retrobar-nos, i gaudir d’un programa de luxe.  VIT Emprende Summit és, sens dubte, la cita anual de l’ecosistema emprenedor a València que no et pots perdre!

Entrades gratuites baix!

cartel summit V3 horizontal

A més, durant la jornada presentarem la plataforma VLC Tech City, un projecte pioner que connectarà tot l’ecosistema tecnològic i innovador de la ciutat, per a generar nova ocupació i creixement. VLC Tech City és un nou concepte de ciutat, amb en el qual volem generar oportunitats i consolidar-nos com un referent en la creació de coneixement, talent i ocupació de valor afegit.

Programa de l’esdeveniment

17:00 Recepció i acreditacions

17:20 Benvinguda Sandra Gómez – Primera Teniente de Alcalde de València

17:30 Keynote: Laura González-Estéfani. “Crecer en espacios emergentes: Los unicornios por crear más allá de Silicon Valley”

18:00 Presentació VIT Emprende Summit

18:10 Keynote: Javier Mateo (Valencia Activa) Presentació nova plataforma VLC Tech City

18:20 Taula rodona: Pepe Millet (UPV), Ángela Pérez (Imegen), Paco Gavilán (Nunsys) i Victoria Majadas (Big Ban Angels)

18:50 Keynote: Raúl Martín (AVS) Dades de l’ecosistema 2017-2018

19:00 Fireside chat: Why València? Xavi Cortés (Instacart y Gate93), Carlos Martín (Zumex) , Juan Pablo Constanzo (Mercadona Tech)

19:30 Taula rodona  “Qué busca un inversor d’una startup”, amb: Raúl Mir (DayOne), Ángel Buigues (BStartup), José Luis Cachavera (Startupxplore) i Rafael Aguado (Grupo Zriser)

20:00 Keynote: Cynthia Barnhart – Chancellor MIT

20:30 Networking: Music, Food & Drinks

 

 

DONDE:
Ciutat de les Arts i les Ciències