València Activa ofereix 40 entrades gratuïtes per a assistir a NFT Show Europe el 17 i 18 de setembre

València Activa, a través de VIT Emprende, ofereix 40 entrades gratuïtes per a agents, startups i emprenedors/as que vulguen assistir a NFT Show Europe, que se celebrarà els dies 17 i 18 de setembre de 2022 en les Arquerías del Museu Príncep Felip, a la Ciutat de les Arts i les Ciències, a València.

NFT Show Europe vol ser el principal punt de trobada europea per a l'art digital, els artistes de NFT, els col·leccionistes i els experts en blockchain. Una experiència multisensorial per a captivar als visitants amb un món d'art experimental i interactiu i crear l'escenari perfecte per a connectar-se amb la comunitat.

Del 17 al 18 de setembre de 2022, València acollirà ponents de talla mundial que compartiran els seus punts de vista sobre factors clau relacionats amb les tecnologies Blockchain, els metaversos, els sistemes financers descentralitzats, les NFT i l'art digital.

Agenda

NFT Show Europe | Agenda

Requisits:

  • Formar part de xarxa de València ActivaVIT EmprendeCo-crea-teEspai Lidera.
  • Tindre domicili fiscal i/o social i/o residència en el terme municipal de València o acreditar estar participant en algun programa d'emprenedoria de la ciutat de València.

Com, on i quan enviar la sol·licitud:

  • Tota la informació sol·licitada haurà d'enviar-se a l'adreça de correu vitemprende@valenciactiva.es
  • El termini de sol·licituds és fins al dimecres 15 de setembre de 2022 a les 09.00 hores, especificant les següents dades:
    • Nom i cognoms de la persona que assistirà a l'esdeveniment.
    • E-mail, telèfon i adreça completa
    • Presentar els documents demostratius sol·licitats

Criteris de selecció:

Les entrades s'atorgaran per estricte ordre de sol·licitud, sempre que complisquen tots els requisits indicats en la convocatòria.

Dotació:

Una entrada individual presencial per a poder assistir a l'esdeveniment NFT Show Europe 2022.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa