5UCV Startup

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, i en compliment del que es disposa en el conveni subscrit amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, llança la VIII edició del concurs “5UCV STARTUP” amb fins a 20.000 € en premis.

Aquesta convocatòria té dues categories:

  • STARTUP, en la qual podran participar les empreses amb una antiguitat màxima de tres anys i resultaran guardonades les millors iniciatives emprenedores, amb una idea innovadora i viable comercialment amb tres premis de 9.000 €, 5.000 € i 3.000 €.
  • JÚNIOR, en la qual podran participar les persones amb una iniciativa innovadora i viable comercialment. Aquesta categoria distingeix tres premis de 1.000 € cadascun.

Les candidatures seleccionades per la Universitat de València, competiran en una segona fase amb totes les presentades per les cinc universitats públiques valencianes, havent de realitzar una exposició pública del seu projecte i activitat empresarial enfront d'un Comité de Selecció nomenat per la Generalitat Valenciana.

Data límit: 17 de setembre

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa