En l'actualitat existeix una tendència en alça a optar pel consum d'aliments saludables enriquits o funcionals. Noves fonts de proteïnes, aliments més saludables, dietes personalitzades, etc. són algunes de les innovacions en les quals els tecnòlegs estan treballant i que marcaran l'alimentació del futur.
Com serà l'alimentació del futur?
Existiran noves formes i hàbits d'alimentació?
Anem cap a una alimentació més saludable?
Evolucionaran els envasos cap a una major sostenibilitat i conveniència per al consumidor?
Se substituirà la carn per noves proteïnes alternatives?
Quin és el nivell d'implicació de les empreses en l'alimentació del futur?
Totes aquestes qüestions, entre moltes altres, es debatran en aquesta taula redona moderada per Raúl Martín, Director de KmZero, en la qual participaran reconeguts experts en el sector, entre ells Gabriel Vicedo (Cofundador & CEO de Insectfit) i Cayetano Belso (Fundador i CEO de Koroko).
Agenda:
18.00 Bienvenida
18.15 Taula redona: l'alimentació del futur
19.15 Networking beer
20.00 Fi de la sessió
Inscripció: https://hubempresa.bancsabadell.com/events/211/registration