Fuckup Nights Valencia Vol. XXV

Volem començar el 2020 amb molta energia i com no inaugurar l'any amb una nova edició de les Fuckup Nights València, la nostra edició XXV, així que us esperem a totes i tots el dijous 23 de gener, a les 18.45 hs. a la terrassa de ADEIT.

Com sempre tindrem la sort de comptar amb tres *emprendedorxs *top de l'ecosistema valencià. Et revelem els qui són els valents d'aquesta edició:

Gerson Beltrán. CMO de Play&go experience. Doctor en Desenvolupament Local i Territori, geògraf professional, treballa entorn de la tecnologia geoespacial com a consultor, docent, investigador i divulgador. Actualment feliç en Play&*go experience, però per a això ha hagut de fracassar bastant al llarg de més de 20 anys, tant en l'empresa privada com en l'administració pública i en diverses associacions, amb projectes nefastos que li han donat grans ensenyaments.

Angélica Bellver. Co-fundadora i CTO de IDS Topografia. el seu paper en la *startup li permet créixer tant en els camps propis de la topografia, la geomàtica, la fotogrametria i els drons, com en els camps de l'emprenedoria i la innovació. Gaudeix adquirint nous coneixements cada dia i aprenent dels millors per a després poder transmetre les meues experiències. Recentment va rebre el "Premi a la Dona Emprenedora" en els Premis UPV IDEES 2019.

Cayetano Belso. CEO de Koroko. Startup que comercialitza ous de sabors, és la seua primera experiència emprenedora, resultat del seu projecte de fi de carrera i que va voler convertir el treball artesanal de la seua mare en el *core de la seua empresa. Porten dos anys venent els seus ous en el mercat en diversos supermercats i gràcies a la seua arribada a El Corte Inglés, ja estan presents a nivell nacional.


Apunta't en el següent link: https://www.eventbrite.com/e/fuckup-nights-valencia-vol-xxv-tickets-62934194871

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa