FUCKUP NIGHTS

Us convidem a la nostra edició XXIV de les Fuckup Nights València, el dijous 14 de novembre, a les 18.45 hs., a la terrassa de ADEIT.

Comptarem amb tres nous cracks de l'emprenedoria i la innovació a la nostra ciutat:

Raúl Martín

Licenciado en Informàtica per la UPV i PDG per IESE. Actualment és Director de KM ZERO, hub d'innovació oberta i inversió del Grup alimentari Martínez. Va ser fundador i president de l'Associació Valenciana de Startups. També ha sigut Director General d'Economia i Emprenedoria. La seua àmplia trajectòria professional sempre ha estat vinculada a la direcció de projectes empresarials amb focus en la innovació i l'entorn emprenedor.

Patricia García

Licenciada i màster en administració i direcció d'empreses per ESADE. CEO i co-founder de Pandabox, va deixar un lloc en una multinacional per la seua passió d'emprendre, i darrere l'altre projecte, va crear al costat d'Ana Ruiz, la startup que s'ha convertit en el personal shopper online per als xiquets. Les caixes sorpresa que permeten estalviar temps als pares que busquen noves marques i tendències. Porten un creixement mitjà de 50% mensual.

Pablo Calvo

Fundador de Tombarella Restaurants al costat del seu germà Gonzalo i Carlos Vera. La idea va sorgir quan ell amb 20 i Gonzalo amb 22 anys, van agafar la motxilla i durant 7 mesos van visitar més de 20 països, després de la gran inspiració del seu viatge, van decidir crear restaurants que et porten als seus llocs favorits , creant una experiència que et trasllada a un altre lloc del món sense eixir de la ciutat. En 2 anys, han aconseguit ser el local de moda de València i sumar 114 persones a l'equip.

Veuen i gaudeix d'una vesprada diferent, coneix les històries d'aprenentatge de nuestrxs ponents a partir dels seus fracassos i errors.

T'esperem!!!

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa