La startup valenciana PlayFilm gana en la primera edició de la iniciativa Start4big

La startup valenciana PlayFilm ha sigut una de les guanyadores de Start4big, la primera iniciativa europea d'innovació oberta multisectorial impulsada per Aigües de Barcelona, CaixaBank, Naturgy, SEAT i Telefónica. Les altres guanyadores són Lang.ai, Séntisis Analytics, Smart IOT Labs i Unmanned Life. En les pròximes setmanes, les guanyadores posaran en marxa projectes pilot al costat de les companyies impulsores de Start4big, presents en més de 80 països i amb una enorme cartera de clients que aconsegueix els 380 milions de persones a tot el món.

PLAYFILM ha desenvolupat una eina que crea un format de vídeo gamificado (Vídeo Quiz) per a millorar les campanyes mòbils en Facebook i Instagram i augmentar
la connexió amb els usuaris. El vídeo quiz es crea sense necessitat de programadors i consisteix en un vídeo que planteja un repte a l'usuari El seu pilot es desenvoluparà com un projecte global per a Start4big, concretament en el procés de comunicació i captació de startups per a la segona Ona d'Innovació. 


Llig la notícia completa a València Plaza

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa