Molo, l'espurna valenciana de les motos elèctriques-copia

L'empresa competeix des de fa un any en el lloguer de ciclomotors i ja suma 1.400 desplaçaments diaris | El projecte acaba de sumar l'expresident nacional de Mercedes, que avui representa el grup automobilístic Daimler a Espanya i Llatinoamèrica.

Quan es pensa en electricitat vénen al cap tots els tòpics; espurna, descàrrega, corrent, energia ... però des d'ara es pot afegir València. Les noves formes de mobilitat han canviat el paisatge urbà a les ciutats i han generat nous escenaris de convivència entre els mitjans de transport tradicionals, com els cotxes i els autobusos; reinventats, com els patinets; o clàssics, com la bicicleta.

No obstant això, també la transformació s'ha produït en la força que els impulsa. La tracció humana i animal va ser reemplaçada per l'ús de combustibles sòlids i ara està sent desplaçada lentament per la presència d'unitats elèctriques. Així, més enllà del patí, molts usuaris estan tenint les seves primeres experiències amb aquesta nova força d'impuls amb les motocicletes de lloguer o 'sharing'.

Llegeix la notícia completa a Las Provincias

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa