Mr Jeff compra l'startup Entrenarme i s'alia amb Oh my Cut! per obrir gimnasos i perruqueries

La companyia valenciana Mr Jeff creix a un ritme vertiginós i ara prepara un nou impuls acompanyada per dos nous actors. La tecnològica ha decidit comprar la startup valenciana Entrenar i signar un acord de col·laboració amb l'alacantina Oh my Cut! per desenvolupar les seves dos nous verticals dirigits a fitness i beauty -perruqueria i bellesa. Dues noves línies que se sumaran a la ja consolidada franquícia de bugaderia i tintoreria que ja s'ha expandit en més d'una trentena de països.

Amb aquestes operacions corporatives, la companyia liderada per Eloi Gómez comença a forjar el camí per consolidar una app de serveis amb els que busca fer més fàcil la vida de la gent. La companyia, que ja compta amb més de 500 empleats i 1.780 punts físics franquiciats en el sector de les bugaderies, evoluciona també el seu nom corporatiu que passarà a ser Jeff i sota el qual s'integraran tots els verticals que la companyia pose en marxa.

Aquests nous serveis podran trobar-concentrats tant en la seva app com a la seva web, on cada un tindrà una entitat pròpia. Al ja conegut servei de bugaderia i tintoreria a domicili, que es continuarà cridant Mr Jeff, es sumarà el servei de fitness, que tindrà el nom de Fit Jeff, amb el qual realitzar activitats en els seus centres propis ia través del qual es podran contractar els serveis d'entrenadors personals. D'altra banda, el servei de bellesa i perruqueria, del que es començaran a obrir franquícies pròximament a Espanya, es denominarà Beauty Jeff.

Llig la notícia completa en Valencia Plaza

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa