#Esdeveniments Vit Emprende

València projecta un pla d'inversió per a la Marina

12 de Agosto de 2020

“L'Ajuntament posarà en marxa un pla pluriennal que reculla totes les inversions, sent la zona sud de la ciutat, una prioritat quant a urbanització”. Així ho ha anunciat hui la regidora de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, després d'atendre les reivindicacions dels agents innovadors situats en La Marina de València”.

València redirigeix 450.000 euros del Webit a la subvenció de projectes tecnològics

10 de Agosto de 2020

L'Ajuntament de València destina 450.000 euros de l'esdeveniment Webit a una convocatòria de subvencions per al desenvolupament de projectes pilot de solucions, productes, serveis i iniciatives, basats en la ciència i en la tecnologia, que oferisquen eines i faciliten la recuperació econòmica de diferents sectors per a adequar-los al nou context generat en l'escenari postcovid.

València: única candidata espanyola a Capital Europea de la Innovació 2020

6 de Agosto de 2020

La ciutat de València opta a convertir-se en Capital Europea de la Innovació 2020 després de ser seleccionada com a única finalista espanyola, gràcies a la seua estratègia d'innovació per missions per a la dècada vinent que recull Missions València 2030.

Ciutats de tot el món es coordinen per a combatre les noves pandèmies: així és com volen guanyar la batalla

5 de Agosto de 2020

Al llarg de la història, les ciutats han hagut d'enfrontar-se a altres pandèmies i, en alguns casos, aquestes situacions han donat lloc a noves maneres de dissenyar les ciutats. Els brots de còlera, per exemple, en el segle XIX van portar al desenvolupament de nous sistemes de clavegueram.

Timpers: sabatilles dissenyades per cecs accessibles per a tothom

28 de Julio de 2020

Un element diferenciador és l'única cosa que els ha fet falta als tres xics de la startup Timpers per a endinsar-se en el sector competitiu del calçat: sabatilles dissenyades per cecs. Des de alicante per a tothom, la marca busca fomentar l'accessibilitat i la integració en el mercat laboral de persones "més que capacitades" per a mostrar que poden viure de la qualitat i no de la caritat.

¡Programa InvestH2020 Accelerator!

27 de Julio de 2020

En InvestHorizon volem identificar a 500 ambiciosos empresaris de tecnologia profunda i ajudar-los a través d'esdeveniments d'entrenament, tutoria i llançament per a escalar el seu negoci i recaptar fons. Obrim dues finestres de sol·licitud cada any per a donar a més sol·licitants l'oportunitat d'unir-se al nostre programa d'acceleració. El fet que no es complisca una data límit no significa que s'haja perdut l'oportunitat.

València lidera la final nacional del major laboratori d'idees verdes del món

27 de Julio de 2020

València liderarà per seté any la final nacional de la major competició d'idees verdes del món, ClimateLaunchpad. La final reunirà el pròxim 29 de juliol als deu millors equips de tota Espanya. Aquesta edició, que es realitzarà en línia a causa de la situació de “nova normalitat”, està dirigida des de València mitjançant el lideratge de l'Ajuntament, a través de València Activa, VLC Tech City i Les Naus, conjuntament amb l'Associació Valenciana d'Empreses del Sector de l'Energia, AVAESEN.

El coronavirus no para a las 'startups' valencianas: semestre récord de inversión en la Comunitat

27 de Julio de 2020

La crisi sanitària provocada pel coronavirus i la paralització d'una bona part de l'economia durant mesos no ha impedit que les startups valencianes hagen tancat un dels millors semestres d'inversió de la història. No sols per les xifres aconseguides, sinó perquè les rondes comencen a prendre una dimensió que, fa escassos mesos, es veia a compte gotes.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa