#Esdeveniments Vit Emprende

Resolució 10 startups seleccionades per a la Global Robot Expo

5 de Octubre de 2020

Seleccionades les 10 startups de l'ecosistema emprenedor de València per a accedir a l'esdeveniment Global Robot Expo i disposar d'estand virtual, que se celebrarà els pròxims 20 i 21 d'octubre de 2020, en aquesta ocasió en format virtual.

Focus Pime i Emprenedoria Reactivació de la inversió en Startups

17 de Septiembre de 2020

Aquest Focus Pime i Emprenedoria tindrà lloc el dimecres 30 de setembre a les 11:00h online. Està organitzat per Startup València i CEEI València amb el finançament d'IVACE i amb la col·laboració de diverses entitats de l'Ecosistema d'Emprenedoria de la Comunitat Valenciana. Comptem amb ponents top a nivell nacional referent al tema d'inversió empresarial com KFund, Kibo Ventures, Swanalaab Venture Factory, Connex Ventures, Telefónica-Wayra, JME Ventures, etc.

Greenovators

17 de Septiembre de 2020

Esdeveniment online. Dijous 24 de setembre de 2020 de 16.00 a 19:00h. The Green Innovation Hub by AVAESEN.

Setmana de la Informàtica 2020

17 de Septiembre de 2020

L'edició de 2020 se celebrarà del 28 de setembre al 2 d'octubre a través de plataformes digitals. La nova edició de Semanainformatica.com, fòrum de debat tradicional entre els professionals del sector, s'adapta a les circumstàncies sanitàries i se celebrarà en format online.

VIT EMPRÉN CONVIDA A 12 STARTUPS A TNW 2020

9 de Septiembre de 2020

THE NEXT WEB (TNW) és un esdeveniment de referència global, que se celebra cada any a Amsterdam, però enguany serà en format online i tindrà lloc els dies 1 i 2 d'octubre de 2020. Podràs trobar més informació sobre l'esdeveniment en la seua pròpia web: https://thenextweb.com

¡Programa InvestH2020 Accelerator!

27 de Julio de 2020

En InvestHorizon volem identificar a 500 ambiciosos empresaris de tecnologia profunda i ajudar-los a través d'esdeveniments d'entrenament, tutoria i llançament per a escalar el seu negoci i recaptar fons. Obrim dues finestres de sol·licitud cada any per a donar a més sol·licitants l'oportunitat d'unir-se al nostre programa d'acceleració. El fet que no es complisca una data límit no significa que s'haja perdut l'oportunitat.

Final Espanyola Climatelaunchpad de CLIMATE KIC i AVAESEN

23 de Julio de 2020

Si sou emprenedors, empresaris o inversors i esteu conscienciats i disposats a lluitar contra el canvi climàtic, voleu viure una jornada emocionant i ser part de la major competició d'idees “cleantech” d'Europa, tenim alguna cosa que explicar-vos.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa