Premis València Emprén

XII EDICIÓ PREMIS VALÈNCIA EMPRÉN

S’hi establixen quatre categories:

Projecte Jove

Premis destinats a reconéixer i donar suport al llançament de nous projectes d’empresa realitzats per joves fins a 25 anys.

Podran participar en esta categoria joves fins a 25 anys que presenten una idea original de negoci plasmada en un pla d’empresa, que no haja sigut premiada amb anterioritat. S’establix un rang d’edats de 18 a 25 anys, que han de complir els que formen part del projecte presentat, tant si és individual com col·lectiu.

Dona Emprenedora

Premis destinats a projectes que promoguen l’autoocupació femenina i la creació d’empreses.

Podran participar en esta categoria projectes empresarials impulsats per dones que individualment o en grup s’hagen constituït com a empresa a partir de l’1 de gener de 2017 i fins a la data de presentació de la seua candidatura a estos premis.

Projecte Empresarial

Premis destinats a promoure la posada en marxa d’empreses de nova creació.

Podran participar en esta categoria projectes empresarials que, individualment o en grup, s’hagen constituït com a empresa a partir de l’1 de gener de 2017 i fins a la data de presentació de la seua candidatura a estos premis.

Gestió Empresarial

Premis destinats a ajudar i reconéixer empreses de creació recent, que destaquen en el seu desenvolupament i evolució.

Podran participar en esta categoria les empreses constituïdes a partir de l’1 de gener de 2012 i fins al 31 de desembre de 2016.

Consulta els requisits i la documentació a presentar en la convocatòria dels XII EDICIÓ PREMIS VALÈNCIA EMPRÉN.

CONVOCATÒRIA XII EDICIÓ PREMIS VALÈNCIA EMPRÉN (06/11/2018)

PUBLICAT EXTRACTE DE LA CONVOCATÒRIA DE LA XII EDICIÓ DELS PREMIS VALÈNCIA EMPRÉN (26/11/2018)   TRÀMITS I SOL·LICITUD   El termini de sol·licitud és des del 27 de novembre fins al 17 de desembre de 2018, ambdós inclosos.
ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa