SI CONNECT OCTUBRE

Tens una startup i vols donar-li visibilitat i aconseguir inversió? Startups & Investors Connect és el punt de trobada d'inversors/as i startups a València que hem posat en marxa des de VIT Emprén i BStartup Banc Sabadell.

 

Busquem startups, companyies emergents innovadores i tecnològiques, que estiguen captant inversió en ronda inicial o de creixement, i que vulguen trobar inversors en el fòrum Startups & Investors Connect, #SIConnect, que organitzem juntament amb BStartup del Banc Sabadell el pròxim 30 d'octubre al Sabadell Hub Empresa de València (Carrer del Justícia, 2, 4, Baixos)


En aquesta edició volem inspirar-nos en la indústria, per tant si busques inversió privada i eres una startup que opera en el sector industrial, no dubtes a presentar-te.

Busquem startups basades en:

- Digitalització per a la indústria

- Tecnologies per a la indústria

- Indústria 4.0

Seleccionarem 2 startups que exposaran el seu projecte en un espai de 5 minuts. La convocatòria estarà oberta des del 7 d'octubre fins al pròxim 17 d'aquest mateix mes. Com sempre, un jurat compost per persones rellevants de l'ecosistema emprenedor a València decidirà qui és el guanyador del Pitch 5+5, i la persona que resulte vencedora s'emportarà un premi en reconeixement al seu treball.   Els requisits per a participar en la convocatòria són els següents:

La companyia ha de tindre un equip definit, compensat i estable. Amb un negoci escalable i vocació global
Ha d'estar en cerca d'inversió, preferiblement amb ronda oberta entre 200.000€ i 1.000.000€.
Es valorarà positivament l'existència d'un inversor que lidere la ronda
Ha de poder demostrar tracció
  Per a aplicar a la convocatòria has d'enviar-nos el portfolio d'inversió a vitemprende@valenciactiva.es . Anunciarem les dues startups seleccionades el pròxim 17 d'octubre. No oblides indicar-nos el teu telèfon perquè puguem contactar amb tu si la teua companyia resulta seleccionada. Des de VIT Emprén i BStartup Banc Sabadell hem posat en marxa SI Connect  amb l'objectiu d'establir un punt de trobada bimensual entre els inversors/as i l'ecosistema emprenedor innovador de la ciutat de València. D'aquesta forma les startups tindran la possibilitat de conéixer millor les diferents fonts d'inversió i finançament, públiques i privades, a les quals poden tindre accés i les persones interessades a invertir tindran més visibilitat i l'oportunitat de contactar amb emprenedors i emprenedores.   Startups & Investors Connect està dirigit a startups, en totes les etapes de desenvolupament, que vulguen aprendre i entendre la relació amb inversors/as a través de les experiències comptades per les pròpies persones protagonistes, referents dins de l'ecosistema emprenedor. Durant l'esdeveniment, s'exposaran casos reals de startups invertides i la relació amb els seus inversors, amb els testimonie de tots dos protagonistes amb la finalitat de compartir les seues experiències amb altres startups. A més, l'esdeveniment pretendre ser un fòrum d'inversors en talent per a divulgar la cultura emprenedora cap al sector inversor local.   I recorda que Startups & Investors Connect és un esdeveniment bimensual per a la Comunitat startup de València. Cada convocatòria seleccionarem dues companyies en cerca d'inversió que presentaran el seu projecte.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa