SI Connect torna a la presencialitat amb una nova convocatòria al maig

Startups & Investors Connect (SI Connect) és un punt de trobada a València per a acostar la inversió a startups. Aquest 25 de maig tornem amb una nova sessió en format presencial i amb la motivació de tornar a reunir a startups i inversors privats que vulguen millorar la seua xarxa de contactes en l'ecosistema emprenedor. L'esdeveniment, organitzat per VIT Emprén i BStartup de Banc Sabadell, compta també amb el suport de BigBan, Startup València, Borsa de València i Catedra Cultura Empresarial UV.

Convocatòria startups

Busquem startups o companyies emergents, innovadores i tecnològiques que estiguen captant inversió en ronda inicial o de creixement i que vulguen trobar fonts d'inversió en el fòrum Startups & Investors Connect. En aquesta convocatòria, seran seleccionades 3 finalistes que comptaren amb 5 minuts per a presentar-se durant la sessió. 

Per a aplicar a la convocatòria has d'enviar-nos el portfolio d'inversió a vitemprende@valenciactiva.es

  • Límit de candidatures fins al 12 de maig.
  • El 16 de maig se li comunicarà a les startups finalistes.

 

Desenvolupament de l'esdeveniment

Si, per contra, estàs buscant on invertir i vols conéixer els projectes o si, simplement, vols assistir com a públic per a estar al dia de les últimes novetats de l'ecosistema pots registrar-te ací.

La jornada començarà amb la presentació de les startups en cerca d'inversió seleccionades com a finalistes d'aquesta edició, seguida d'una conversa entre una persona decidida a invertir i la persona responsable de la startup. 

Programa dia 25 de maig de 2022:

17h: Benvinguda, a càrrec de Javier Mateo de Vit Emprén i Angel Buigues de BStartup
17:10h: Startup Pitch Competition
17:45h: #Converses Connect
18:15h: Startup Guanyadora XX Edició & Acomiadada
18:30h: Networking


Pròximament anunciare'm les startups finalistes i el jurat que participarà en aquesta nova edició de Startups and Investors Connect.

T'esperem!

 

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa