VALÈNCIA STARTUP MARKET 2019

Procediment per participar i tenint un stand dins la València Startup Mercat (17 novembre)

La Fundació València Activa del Àrea de Desenrotllament Innovador del sectors Econòmica i Ocupació de 'Ajuntament de València, a través de la Xarxa VIT Emprén, organitza el pròxim 17 de novembre de 2019 la segona edició del València Startup Market amb la finalitat d'acostar i mostrar a la ciutadania el talent de la comunitat VITe d'Emprenedors i Emprenedores de València.

València Startup Market és un esdeveniment multidisciplinari que uneix startups, empreses, inversors i entitats públiques amb la societat civil i que permetrà donar a conéixer els projectes del teixit emprenedor valencià a la societat.

1. Objecte
La Regidoría d'Ocupació i Emprenedoria de l'Ajuntament de València, a través de la Xarxa VIT Emprén, posarà a la disposició de les startups la Plaça de l'Ajuntament, on podran comptar amb estands per a cada empresa emergent. Mitjançant aquesta convocatòria, es facilitarà un estand per empresa, perquè puguen exposar els seus productes i aprofitar la jornada acostant-se al públic, tot això de manera gratuïta. A més, les empreses participaran en una #StartupBattle on les empreses podran exposar els seus projectes en l'escenari principal davant un jurat expert i les persones assistents a l'esdeveniment.


Denominació de l'esdeveniment: València Startup Market 2019
Lloc web: http://vitemprende.es


Data i lloc de l'exposició: Plaza de l'Ajuntament de València, pròxim 17 de novembre
de 2019.


2. Participants
- Podran participar empreses que siguen membres de #ComunidadVITe amb anterioritat a la
presentació d'aquesta sol·licitud.
https://vitemprende.es/es/comunidad/public


- Les empreses o professionals hauran d'estar constituïts amb anterioritat a la sol·licitud.
- El domicili fiscal ha d'estar en el municipi de València o acreditar haver participat en algun programa d'emprenedoria innovadora i/o tecnològic d'incubació o acceleració, públic o privat, de la ciutat de València.
- Hauran de tindre els seus productes actius en el mercat, amb la finalitat que puguen exhibir-los en l'estand el dia de l'exposició. Per a això hauran de ser empreses B2C, de qualsevol sector.
- Han d'emplenar la sol·licitud habitual on confirmar els requisits, important enviar el logo en format vectorial (png. o similar). Se'ls informarà de les característiques de l'espai (m2, accés a electricitat, etc), al mateix temps que se'ls informe que han sigut seleccionats.

La data límit per a presentar i enviar les sol·licituds és fins al pròxim 31 d'octubre.


3. Criteris de selecció
La selecció de les empreses i professionals per a tindre un estand al València Startup Market 2019, es durà a terme mitjançant el personal tècnic de la Secció d'Emprenedoria de VIT Emprén de la Fundació València Activa, segons els següents criteris: Per estricte ordre d'arribada de les sol·licituds, i sempre que complisca tots els requisits explícits anteriorment.

4. Comunicació de la selecció
La resolució de selecció dels participants es publicarà en la web vitemprende.es i ens
posarem en contacte amb aquelles empreses/professionals beneficiàries/us.

Inscripció:

https://vitemprende.typeform.com/to/dnjtge

 

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa