Viu la DreamHack València 2022!

CONVOCATÒRIA ENTRADES DREAMHACK 2022La Fundació València Activa, a través de VIT Emprende, obri convocatòria per a convidar a 50 persones, el divendres 1 de juliol, a DreamHack, major festival de videojocs i oci digital d'Espanya.

DreamHack València, és a més un dels majors de tota Europa, s'uneix a València Activa per a impulsar la innovació i l'emprenedoria en el sector gamer a València. D'aquesta manera, el festival comptarà amb la presència d'empreses emergents valencianes del sector, amb l'objectiu de donar visibilitat a aquestes noves iniciatives empresarials perquè altres empreses o inversors puguen conéixer-les i apostar per elles.

A més, volem fer participes a la ciutadania valenciana d'aquest gran esdeveniment internacional de l'oci digital convidant a les 50 primeres persones que facen la sol·licitud i complisquen els requisits.

DreamHack València, que tindrà lloc en Fira València entre l'1 i el 3 de juliol, és el nexe perfecte entre empreses tecnològiques, gamers, joves i inversors. Apostar per la innovació, la tecnologia i el futur és part de l'essència de DreamHack, per això València Activa porta col·laborant amb el festival diversos anys.

Aquesta convocatòria és una iniciativa que respon a la voluntat institucional de promocionar activament iniciatives emergents i nous creadors.

Més informació sobre l'esdeveniment: https://dreamhack.es/


Dotació

1x Entrada per a una persona per al divendres dia 1 de juliol de 2022.


Requisits per a presentar-se a la convocatòria:

  1. Ser major d'edat (18 anys)
  2. Formar part de la xarxa VIT Emprende. Les persones sol·licitants han d'estar registrades de manera gratuïta.
  3. No comptar, fins al moment, amb representació en l'esdeveniment.Com, on i quan enviar la sol·licitud:

Tota la informació sol·licitada haurà d'enviar-se a: vitemprende@valenciactiva.es

Fins a el dijous 30 de juny de 2022 a les 12 hores, especificant les següents dades:

  1. Nom
  2. Cognoms
  3. Email
  4. Data de naixement
  5. Codi Postal
  6. Número DNI


Criteris de selecció:

La selecció de les persones es realitzarà per estricte ordre d'arribada de la sol·licitud.

La resta de les candidatures quedaran en reserva per ordre de puntuació i es podran incorporar en cas que es produïsca alguna renúncia voluntària.


Comunicació de la selecció

La resolució de selecció dels participants es publicaria en la web vitemprende.es i ens posarem en contacte amb aquelles persones seleccionades conforme es realitzen les sol·licituds i s'adjudiquen.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa