Arriba a València VSSML18, la 4ª Escola d’Estiu de Machine Learning

13/09/2018 12:00

La Nau

Arriba a València VSSML18, la 4ª Escola d’Estiu de Machine Learning

L’equip de BigML ja té tot llest per a la pròxima Machine Learning School a València, la ciutat de la innovació i la tecnologia a Espanya. Enguany, BigML i València Activa a través VIT Emprende portem la quarta edició d’aquesta Escola d’Aprenentatge Automàtic a la Nau, el centre cultural de la Universitat de València, del 13 al 14 de setembre.

ML

Es tracta d’una ocasió única per a presentar a totes les persones assistents a l’escola, de nou, els conceptes i tècniques de Machine Learning en els nivells essencials i avançats. A més, enguany s’oferirà com a extra dues pistes paral·leles per a satisfer les necessitats i els nivells d’experiència de diferents usuaris:

Basic Machine Learning for business users. Una introducció a què és l’Aprenentatge automàtic, on ens trobem actualment, cap a on ens dirigim, i els conceptes clau que ens ajudaran a comprendre com utilitzar Machine Learning en el context en el qual estem interessats. Aprenga a trobar el millor model de Machine Learning per a resoldre el seu problema específic, i practique tots els conceptes apresos durant diversos tallers i estudis de casos del món real.

• Advanced Machine Learning for developers. Per als assistents que estiguen familiaritzats amb els conceptes bàsics de Machine Learning i el seu potencial comercial, poden assistir a sessions més avançades sobre com preparar dades per a Machine Learning (per exemple, transformacions de dades i enginyeria de característiques), com treballar mitjançant programació mitjançant API i com automatitzar els fluxos de treball de Machine Learning a través de WhizzML. Aquestes sessions també inclouran tallers pràctics i diversos estudis de casos per a demostrar exemples del món real.

Independentment del teu nivell d’experiència en Machine Learning, podràs seguir aquest curs de dos dies i millorar ràpidament les teues habilitats amb l’ajuda dels instructors experts de BigML. A més, l’assistència a la VSSML18, et brindarà l’oportunitat de conèixer a altres professionals que et poden ajudar a impulsar el teu projecte o carrera. Reserva ara la teua plaça!

On? Edifici La Nau. Carrer Universitat, 2. 46003 València, Espanya.

Quan? Es tracta d’un esdeveniment de 2 dies: del 13 al 14 de setembre de 2018 de 08:30h a 19h.

Programa de l’esdeveniment? Pots consultar el programa complet en https://bigml.com/events/valencian-summer-school-in-machine-learning-2018

Inscripcions ací

És el teu torn, estàs llest/a per a unir-te a la revolució del Machine Learning?

Sobre les escoles d’estiu de BigML

Des de la seua creació, BigML s’ha esforçat per oferir una millor educació de Machine Learning com a part fonamental de la democratització d’aquesta tecnologia revolucionària. Per a açò, van veure l’obertura de la seua seu europea a València en l’estiu de 2015 com el moment perfecte per a executar la primera edició d’aquesta sèrie de Summer School, que des de llavors s’ha celebrat anualment. La primera Summer School in Machine Learning (VSSML15) va reunir a 95 assistents de 7 països diferents. 42 d’ells provenien del món acadèmic i representaven a 13 universitats, i els 53 assistents restants provenien de 40 organitzacions.

Ara, estem ansiosos per rebre’ls a tots vostès en la quarta edició de la nostra Escola Valènciana d’Estiu en Aprenentatge Automàtic, VSSML18. L’equip de BigML espera presentar centenars més a l’aprenentatge automàtic, incloent-te a tu. És el seu torn, llest per a unir-se a la revolució de l’aprenentatge automàtic?

DONDE:
La Nau