Masterclass per a emprenedors/es i startups: “Innovació i tecnologia creativa”

27/06/2018 12:00

Wayco

Masterclass per a emprenedors/es i startups: “Innovació i tecnologia creativa”

Hoala organitza una Master Class gratuïta en exclusiva per a la comunitat VITe sobre Innovació i tecnologia creativa: Creació de productes i serveis per a millorar la vida dels usuaris.

masterclass

Les principals eines de treball d’una startup són la seua creativitat, que és el motor de la innovació, i la seua capacitat per a cercar noves solucions creant un producte o servei que resolga un problema real. En aquesta sessió explorarem com solucionar problemes en el dia a dia d’usuaris que avui viuen permanentment connectats gràcies a la tecnologia, la qual cosa multiplica les possibilitats de negoci i comunicació eficaç amb ells, dissenyant productes, serveis i experiències per a fer la seua vida millor.

Per tant parlarem de maquinari creatiu, Internet of Things, Smart Cities, creative data, intel·ligència artificial… Noves realitats que ja existeixen i evolucionen a un ritme vertiginós, noves i infinites oportunitats per a la creació de nous productes i serveis, per a la implementació de nous models de negoci només possibles amb la suma d’innovació, creativitat i noves tecnologies.

En aquesta sessió trobaràs inspiració per a crear experiències d’usuari rellevants, útils i provocatives, trobaràs creativitat aplicada a la comunicació amb els teus usuaris, nous punts de vista sobre com aproximar-te als teus clients en un entorn d’interacció, et portaràs una bona dosi d’idees per a la creació de nous productes i serveis, per a la implementació de nous models de negoci i veuràs casos d’èxit que t’ajudaran al fet que la teua empresa arribe d’una manera innovadora als teus potencials usuaris.

PONENTS:
Javier Gómez de Quero, Director General at Fullsix. En màrqueting i comunicació digital des de 1999, ha treballat a nivell nacional i internacional per a marques com a Dièsel, MTV, Turisme d’Andalusia, Diageo, Visa, Pepsico, Fox, Mondelez o LG. Lidera Fullsix des de 2008.

Raúl López del Castillo, Director Creatiu Executiu at Fullsix. Des de l’any 2000 en diferents agències multinacionals i en FullSIX des de 2008, ha creat conceptes i experiències d’interacció per a Dièsel, MTV, Diageo, LG, Iberia, Visa, Pepsico, Fox o Mondelez. Fullsix és una agència digital internacional de referència que utilitza la tecnologia de forma creativa per a desenvolupar experiències on coincideixen els interessos de marques i persones, posant èmfasis en la innovació per a desenvolupar interaccions entre elles, a través de tecnologia i productes de comunicació, més enllà dels mitjans convencionals, trobant solucions i productes on l’usuari és el desencadenant de la comunicació.

La masterclass serà exclusiva i gratuïta per a la comunitat VITe. Aforament limitat. T’esperem!

DIA: Dimecres 27 de juny de 2018.
HORA: De 17:00h. a 19:00h.
LLOC: Wayco, C/ Governador Vell, 29. València.
PREU: Entrada gratuïta fins a completar aforament.

Inscripcions en el següent enllaç: https://hoala.us4.list-manage.com/subscribe?u=800e0c89386321e484225b7ca&id=72710e1aa1

DONDE:
Wayco