STARTUP GRIND VALÈNCIA – ROBOTS, VENTURES & E-RESIDENCY

30/08/2018 12:00

La Marina de València

STARTUP GRIND VALÈNCIA – ROBOTS, VENTURES & E-RESIDENCY

El pròxim 30 d’agost, i després del descans d’estiu, torna a València l’esdeveniment Startup Grind València, powered by Google for Entrepeneurs, i en el qual des de València Activa i VIT Emprende col·laborem activament. En aquesta ocasió comptarem amb la presència de Allan Martinson, un empresari de tecnologia i inversor provinent d’Estònia, que ens parlarà de la seua experiència treballant amb “potents i disruptius equips tecnològics que aconsegueixen modificar el status quo“.

Startup Grind

Allan Martinson té una llarga experiència professional: fundador de Baltic News Service, CEO de Microlink, inversor en MTVP i, més recentment, COO de Starship Technologies, una companyia creadora de robots de lliurament autònoms. A més de tot açò, és assessor del Primer Ministre d’Estònia en el Consell de Ciència i Desenvolupament. Tota l’experiència de Allan ha anat enfocat a un objectiu fonamental que li defineix: trencar el status quo de les empreses i trobar noves formes de fer les coses.

Sens dubte, Martinson és un apassionat del hardware, online media, la intel·ligència corporativa, els serveis orientats al consumidor, les inversions en tecnologia, la indústria aeroespacial, la tecnologia ecològica… I tot açò podrem xarrar amb Allan dijous que ve 30 d’agost.

No et sembla un pla perfecte per a reprendre els reptes de setembre? Ens veiem el pròxim 30 d’agost, a les 19h, en La Marina de València. Entra en la web i compra ja les teues entrades!

DONDE:
La Marina de València