València Activa presenta ‘VLC Tech City’, la plataforma que permetrà crear un nou model de ciutat innovadora i tecnològica

09/07/2018 12:00

Veles e Vents

València Activa presenta ‘VLC Tech City’, la plataforma que permetrà crear un nou model de ciutat innovadora i tecnològica

L’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València ha presentat, a través de València Activa, ‘VLC Tech City’, la plataforma que permetrà crear un nou model de ciutat innovadora i tecnològica basat en la creació de coneixement, talent i ocupació de qualitat. La presentació ha comptat amb la presència de personalitats de l’ecosistema emprenedor de la ciutat i representants del sector de la innovació, l’empresa i l’educació, així com del propi President de la Generalitat, Ximo Puig.

‘VLC Tech City’ és una aposta públic-privada, integradora i oberta, engegada des de l’àrea gestionada per la primera tinent d’alcalde, Sandra Gómez, en col·laboració amb Generalitat Valenciana, AVI, IVF, Marina de València, REDIT, UPV, Universitat de València, CEV, EVAP, AVS, BIGBAN, IICV, COITCV, Cambra de comerç, USOCV, UGT-PV, CCOO-PV,COEV, AECTA, IVACE, AMETIC i COIICV; entitats que han escenificat el seu compromís mitjançant una signatura virtual que posa de manifest la seua adhesió al projecte.

GRUPO

Gómez ha assenyalat que ‘l’objectiu fonamental és aconseguir que València atraga talent internacional, retinga el talent local, i promoga la inversió i creació de projectes. En definitiva, una ciutat on les persones puguen trobar l’espai necessari per a desenvolupar les seues idees’.

Des de ‘VLC Tech City’ es recolzarà i donarà cobertura als esdeveniments, notícies i iniciatives vinculades a la tecnologia i la innovació que duguen a terme persones emprenedores, startups, inversors, empreses, incubadores, universitats, escoles de negocis, centres de formació, administracions públiques i altres agents relacionats amb la tecnologia i la innovació.

La primera tinent d’alcalde ha conclòs: ‘VLC Tech City és la plataforma que permetrà fer de València una ciutat generadora d’oportunitats, una ciutat que es consolidarà com el principal hub tecnològic i d’innovació del Mediterrani’.

Tot l’ecosistema emprenedor innovador de la ciutat coincideix que, amb aquesta nova plataforma s’obri una nova etapa per a la nostra ciutat, fomentant un sector econòmic potent i sostenible fonamentat en la tecnologia, la innovació i la digitalització.

DONDE:
Veles e Vents