Negocis i alternatives per a renovar els 'tupper' de menjar per a l'oficina

Innovar en el menjar casolà i en els plats per a portar fora de casa és tendència. Moltes startups, empreses de foodtech o companyies dedicades als Meal Kits (que comencen a sonar fort al país) estan dedicant-se a fer més "sibarita" la manera de portar el menjar al treball. Des de iniciaitvas per a cuinar a casa amb els ingredients justos, fins a "tuppers" a domicili, passant per realitzar propis fermentats, el menjar en una oficina cada vegada té més alternatives al típic precalentado de microones. I eixides empresarials.

FoodStories

Un dels projectes és foodStories, que es descriu com l'única empresa del món que ofereix menjar saludable a domicili en envasos recirculables. Es tracta d'una foodtech, pionera a Espanya en el model de ‘meal kits’ sostenibles i ofereix un nou concepte d'alimentació saludable d'elaboració casolana, adaptada a la societat actual, amb receptes basades en productes frescos de temporada.

Així, porta una estratègia ‘zero waste’ per a evitar el desaprofitament de menjar, en comprar i cuinar les quantitats justes d'ingredients, i elimina l'ús de plàstics d'un sol ús.

La startup espanyola proposa a l'usuari diferents menús i li porta a casa el pack d'ingredients, en les quantitats justes per a preparar cada recepta i evitar el desaprofitament de menjar, i en envasos de vidre recirculables i totalment sostenibles.

La companyia, creada a l'agost de 2019, va començar a operar en fase de proves el mes de març passat a Madrid capital, i ja compta amb més de 250 clients i ha servit més de 2.300 racions, la qual cosa ha suposat el recirculado de més de 2.000 envasos de vidre. El seu objectiu és arribar als 28.000 envasos recirculados a la fi d'any, la qual cosa suposaria evitar al medi ambient uns 100 quilos de plàstic d'un sol ús.

Continua llegint en Valencia Activa

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa