#Projectes Vit Emprende

Cursos Factory avançat

Factory Startup és un programa de formació avançada dirigit a startups en fase de creixement i a emprenedors i professionals amb experiència prèvia en els temes tractats. El programa està compost per 8 sessions de workshop i 10 meetups de diferents temàtiques, impartides totes les sessions per reconeguts experts i responsables d'empreses de prestigi. Totes les sessions seran pràctiques i participatives. Els ponents ens oferiran el seu know-how i aportaran a través de la seua experiència, solucions a problemes comuns que sorgeixen en les startups, en fase de creixement. Les àrees tractades seran: negoci, vendes, màrqueting digital, tecnologies i metodologies agile, emprenedoria social. El programa està organitzat per VIT Emprén, amb la col·laboració de l'Associació Valenciana de Startups. El programa formatiu està compost i participen una àmplia xarxa d'emprenedors i referents de l'ecosistema valencià, que aposten per aquesta mena de formació, com a millor manera de generar talent per a les empreses i col·laborar així al fet que l'ecosistema continue creixent i siga cada vegada més robust i consolidat.

Vit Emprende Summit

Una de les cites més importants de l'ecosistema emprenedor innovador de València, una trobada que permet fer repàs de totes les activitats de l'any posades en marxa des de Vit Emprende, així com d'anunciar futures accions i que compta amb xerrades de persones influents en el nostre ecosistema. Empreses, inversors, startups, corporates, universitats i administració pública participen en aquesta festa de l'emprenedoria valenciana.

VLC Startup Awards

La cita, organitzada per l'Associació Valenciana de Startups, en col·laboració amb l'àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València a través de València Activa i VIT Emprende, ha congregat a més de 500 personalitats i entitats del sector econòmic, empresarial i innovador, així com una llista d'autoritats. El premi especial a la millor startup, reconegut amb un substanciós premi de 10.000 euros per a l'empresa guanyadora, ha recaigut en Airhopping. L'altre premi especial de la nit, el de millor emprenedor/a ha recaigut en mans de Eloy Gómez de Mr Jeff.

VLC Startup Market

L'aposta és convertir les places de la ciutat en un espai on compartir la innovació i la tecnologia que es desenvolupa a València. Un punt de trobada de les startups amb la ciutadania on mostrar i explicar què fan les empreses tecnològiques de la ciutat amb la finalitat que els ciutadans se senten orgullosos del talent de València i cada vegada més partícip d'ell. Que parlar de tecnologia i innovació als carrers siga més habitual i així incentivar la participació.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa