#Notícies Vit Emprende

La valenciana Imegen prepara kits diagnòstics per a posar-los a la disposició del Ministeri

20 de Marzo de 2020

Imegen, institut valencià especialitzat en genètica i genòmica, està adaptant el seu laboratori de microbiologia clínica a Màlaga per a arribar a realitzar fins a 500 proves diàries del coronavirus i posar-les al servei del Ministeri de Sanitat. Així mateix, està dissenyant a "contrarellotge" uns kits de diagnòstic del virus Covid-19 perquè les autoritats puguen distribuir-los per la xarxa sanitària.

Marcaide llança una plataforma per a ajudar a afrontar la crisi del Covid-19

20 de Marzo de 2020

Zubi Labs impulsa Zubi Help amb eines per a pal·liar les restriccions de mobilitat.

Gelt Cash vol convertir als quioscos de València en caixer automàtic

13 de Marzo de 2020

Gelt Cash avança en el seu projecte de convertir les ciutats en caixers signant acords de col·laboració amb diverses marques i associacions. Ara, li ha arribat el moment a l'Associació Professional de Venedors de Premsa de València i Província (APVPVP) perquè tots els quioscos es convertisquen en un caixer automàtic.

eKuore obri una ronda de finançament per valor de 1,5 milions d'euros

12 de Marzo de 2020

L'empresa valenciana eKuore llança una ronda d'inversió de 500.000 euros a través de la plataforma Capital Cell per a completar una ronda de 1,5 milions d'euros, que ja comptava amb el suport del Fons Smart del Banc Santander amb el milió d'euros restants en format de préstec. La campanya, que compta amb condicions especials durant les dues primeres setmanes de llançament, és per a qualsevol mena d'inversor, ja que l'aportació mínima és de 100 euros.

Arranca el programa Jump Startup per impulsar 'startups' valencianes als EUA

10 de Marzo de 2020

Social Nest Foundation i l’Ambaixada dels Estats Units d'Amèrica posen en marxa el programa Jump Startup, l’objectiu del qual és formar a startups de la Comunitat Valenciana amb potencial de creixement i connectar-les amb l’ecosistema emprenedor dels Estats Units d’Amèrica. Jump Starup se celebrarà a València entre el 10 i 13 de març de 2020.

València Activa acompanya a 15 'startups' en Forinvest per a visibilitzar els seus projectes

4 de Marzo de 2020

València Activa, a través de VIT Emprén, ha facilitat un espai a 15 startups valencianes en Forinvest 2020, el major punt de trobada dels experts i expertes del sector empresarial i financer espanyol. “A València tenim molt talent i així ho demostren les startups que exposen els seus productes i serveis en l'estand conjunt de València Activa-VIT Emprén”, ha destacat Javier Mateo, subdirector d'Emprenedoria de València Activa.

Scignals, iDRhA i Robotnik, talent de la Comunitat en el European Robotics Fòrum

3 de Marzo de 2020

Tres empreses especialitzades en robòtica de la Comunitat Valenciana, Scignals i iDRhA -des d'Elx- i Robotnik -des de Paterna- estan presents fins al 5 de març en l'esdeveniment de robòtica més important d'Europa, el "European Robotics Fòrum" (ERF), que enguany se celebra a Màlaga i que concentrarà a un miler de personal expert en la matèria per a abordar les novetats més capdavanteres en els camps relacionats amb la Intel·ligència Artificial. De fet, les seues finalitats se centren en posar la tecnologia robòtica i la innovació digital al servei d'un ecosistema sostenible que afavorisca el benestar i el creixement econòmic.

La tecnològica valenciana que fa la vida més fàcil

2 de Marzo de 2020

Promoure la bona vida ('The good good life') i oferir als usuaris tots els serveis del dia a dia. Són les dues premisses baix les que ha evolucionat la 'startup' valenciana Jeff -coneguda fins fa uns mesos com Mr Jeff-, que prossegueix el seu ascens meteòric des que els seus tres fundadors, Eloi Gómez, Adrián Lorenzo i Rubén Muñoz, llançaren un model de negoci que ha revolucionat el món de les tecnològiques.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa