#Notícies Vit Emprende

Videojocs des de l'habitació

23 de Enero de 2020

Sis mesos. Aqueix era el temps del qual disposava Abraham Cózar perquè enlairara la seua carrera com a dissenyador de videojocs. Aquest valencià de 35 anys i procedent del municipi de Meliana venia d'un primer intent fallit com a emprenedor. El seu projecte de desenvolupar aplicacions educatives per a col·legis no havia tirat avant. Lluny d'abandonar el seu somni de crear un mètode que permetera a un públic infantil aprendre i divertir-se alhora gràcies a la tecnologia, Cózar va decidir intentar-lo una segona vegada en 2015, en aquesta ocasió pel seu compte, perquè no podia permetre's contractar a ningú. Els seus estalvis sol li donaven per a subsistir mig any.

AGENTS FACILITADORS SELECCIONATS PER A TINDRE STAND EXPOSITOR AL 4YFN

20 de Enero de 2020

VIT Emprende, ha seleccionat deu agents facilitadors de la ciutat de València, per a formar part de l'estand de l'ecosistema valencià que disposarà a Barcelona durant l'esdeveniment 4YFN del Mobile World Congress, que se celebrarà 24-26 de febrer de 2020.

De Xing a New Work, la tecnològica confia en València i la tria com a seu favorita per a créixer en 2020

20 de Enero de 2020

La tecnològica alemanya New Work, fins fa uns mesos coneguda pel nom de la seua xarxa social Xing, ha tirat arrels a València un any després de triar la ciutat com a seu per a un nou centre tech. La companyia, que començava amb una desena de persones amb un coworking com a localització provisional, ja ha aconseguit la trentena i s'ha reubicat en unes oficines en el centre de la ciutat amb la ment posada a aconseguir les 80 en els pròxims dos anys.

Els valencians rebran formació 'on line' il·limitada sense pagar ni un euro

16 de Enero de 2020

L'oferta es compon de 4 cursos massius en línia i de 35 píndoles formatives en competències digitals.

El festival tecnològic Webit València 2020 es presenta davant les Cambres de Comerç Europees a Espanya

15 de Enero de 2020

Webit Foundation, al costat d'una delegació d'entitats valencianes, encapçalades per València Activa i València Oficina de congressos, ha presentat a Madrid el festival Webit València 2020 davant un grup de representants de les Cambres de Comerç Europees a Espanya, perquè puguen conéixer de primera mà aquest esdeveniment tecnològic que congregarà a València al voltant de 15.000 participants i més de 1.500 startups.

Tres emprenedors espanyols desmunten els clixés del món ‘startup’

14 de Enero de 2020

Llavor Marín, de ‘We llaure knitters’ no havia vist un cabdell de llana abans de llançar la seua empresa de ‘tix-lo tu mateix’ per Internet. En el Work Cafe del Banc Santander va parlar dels seus inicis al costat de Pablo Sanagustín, de ONiAd, i Pablo Kurt Verdú, de Filmaffinity.

Alternacoop recapta 7.550 euros per a crear la primera gasolinera solar valenciana

8 de Enero de 2020

Un total de 60 mecenes financen en la plataforma Lateuaterra el projecte de la cooperativa de vehicles elèctrics compartits

La 'startup' valenciana Wohcash, que converteix negocis en caixers, es transforma en Gelt Cash

7 de Enero de 2020

La startup valenciana Wohcash ha passat a operar amb la marca Gelt després de l'entrada de Prosegur en la seua capital. Impulsada per Ángel Sánchez i Antonio Rivilla -i participada minoritàriament per Ètica Patrimonis-, la companyia ha adoptat la marca de l'empresa tecnològica coneguda per pagar als consumidors per fer la compra i enviar els tiquets a través de la seua app.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa