#Notícies Vit Emprende

Mig centenar d'empreses mostraran la potència del sector emprenedor valencià en VLC Startup Market

7 de Noviembre de 2019

L'ecosistema emprenedor valencià "prendrà" la Plaça de l'Ajuntament de València el pròxim 17 de novembre en el VLC Startup Market, esdeveniment que marcarà l'inici del València Startup Week, una setmana en la qual el sector de l'emprenedoria innovadora de la ciutat serà protagonista a través d'esdeveniments, xerrades i ponències.

STARTUPS SELECCIONADES PER A DISPOSAR D'ESTAND Al VALÈNCIA STARTUP MARKET

6 de Noviembre de 2019

VIT Emprén va posar a la disposició de l'ecosistema emprenedor de València, 50 estands per a projectes amb productes físics i/o digitals, que podran disposar d'espai en el pròxim València Startup Market, que tindrà lloc en la Plaça de l’Ajuntament de València, el pròxim dia 17 de novembre.

Molo, l'espurna valenciana de les motos elèctriques-copia

4 de Noviembre de 2019

L'empresa competeix des de fa un any en el lloguer de ciclomotors i ja suma 1.400 desplaçaments diaris | El projecte acaba de sumar l'expresident nacional de Mercedes, que avui representa el grup automobilístic Daimler a Espanya i Llatinoamèrica.

La 'startup' que porta l'esmorzar a l'oficina

28 de Octubre de 2019

ApetEat, que ha sigut escollida per l'acceleradora de Juan Roig, acaba de tancar una ronda de finançament d'un milió d'euros

El Ivace rep el primer premi europeu de suport d'escalat empresarial Scale-Up

24 de Octubre de 2019

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha rebut el primer premi europeu en la categoria "Scale–Up" durant la conferència de la Enterprise Europe Network 2019 (EEN) celebrada a Hèlsinki (Finlàndia).

Aigües Medita, una alternativa a l'aigua embotellada sis vegades més sostenible

21 de Octubre de 2019

La reducció de plàstics d'un sol ús és una de les batalles en la qual nombroses companyies i ciutadans s'han proposat combatre i, cada vegada més, s'adopten mesures per a minimitzar el seu ús. Una de les indústries que genera aquests residus de manera contínua és la de l'aigua, a través de l'embotellat, a la qual se suma la contaminació generada amb els desplaçaments als supermercats o a les llars.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa