#Notícies Vit Emprende

Quatre emprenedores inicien els seus projectes durant la pandèmia amb l'aliança entre Novaterra i Caixa Popular

8 de Julio de 2020

Emprendre un negoci en l'actual període d'incertesa, provocat per la crisi sanitària, social i econòmica, es fa encara més complex i arriscat. Malgrat això, quatre emprenedores han posat en marxa els seus projectes en plena crisi del coronavirus gràcies al programa “Dóna Emprén”, desenvolupat per la Fundació Novaterra i Caixa Popular, amb la col·laboració de Tandem Social.

L'enlairament del 5G de veritat amb Fivecomm

6 de Julio de 2020

La startup valenciana Fivecomm està aprofitant el potencial de la tecnologia 5G (el nou estàndard de la telefonia mòbil) per a desenvolupar tot tipus de robots per a la indústria 4.0. Narcís Cardona, impulsor de la companyia, es va adonar de l'oportunitat de negoci durant l'organització del congrés mundial de 5G que es va celebrar l'any passat a València i va fundar al novembre Fivecomm amb els enginyers José Monserrat i David Gómez Barquero. La companyia dissenya robots que es comuniquen entre si, vehicles autònoms i dispositius per a la retransmissió d'esdeveniments esportius que evitaran el desplaçament de les unitats mòbils als camps de futbol gràcies a les xarxes 5G. GoHub Ventures, el braç inversor de startups de Global Omnium, acaba d'invertir en la signatura 450.000 euros. L'empresa, que està immersa en cinc projectes europeus, té previst facturar enguany un milió d'euros i la seua aposta suposa l'enlairament del 5G de veritat.

Designable tanca una ronda de 500.000 euros i presenta el seu quart edifici

3 de Julio de 2020

La primera quinzena de març, pocs dies abans de declarar-se en estat d'alarma, la startup valenciana Designable ultimava amb il·lusió el pitch per a la nova ronda de finançament dirigit a inversors de tota Europa, que es llançava a través de la plataforma Crowdcube. L'arribada del coronavirus els va obligar a retardar l'obertura fins al 12 de maig i encreuar els dits perquè els inversors no es retrayeran davant la incertesa generada per la pandèmia.

La valenciana Voicemod tanca una ronda de finançament de 8 milions de dòlars

2 de Julio de 2020

Les tecnològiques valencianes continuen acaparant l'atenció dels inversors estrangers. Després de les rondes de finançament tancades per Sales Layer o Zeleros, ara és el torn de Voicemod, un modulador de veu per a gamers i streamers amb milions d'usuaris repartits per tot el món. La companyia ha tancat una ronda de finançament de 8 milions de dòlars, liderada per l'inversor alemany Bitkraft Ventures, especialitzat en eSports.

GeeksHubs, primer soci tecnològic que s'instal·la en Llançadora

1 de Julio de 2020

GeeksHubs, empresa especialitzada a formar a professionals IT (tecnologies de la informació i la comunicació) i en el reclutament de talent, serà el primer partner tecnològic que s'instal·le en Marina d'Empreses dins de la iniciativa Llançadora Space. La signatura valenciana oferirà suport als emprenedors incubats i accelerats en Llançadora dins del camp del desenvolupament i la consultoria de programari.

Bankia i Afí SGR signen una línia de 36 milions per a finançar autònoms i pimes de la Comunitat Valenciana

30 de Junio de 2020

Bankia i Afí SGR, Societat de Garantia Recíproca de la Comunitat Valenciana, han signat una línia de finançament de 36 milions d'euros destinada a facilitar l'accés al finançament de microempreses, pimes i autònoms de la Comunitat Valenciana que s'hagen vist afectats per la crisi de la covid-19.

Airhopping pivota el seu model de negoci i es llança a les rutes amb cotxe

30 de Junio de 2020

Airhopping, la startup digital valenciana especialitzada en reserves multidestino itera el seu model de negoci per a adaptar-se a la crisi provocada pel Covid-19 en un sector que viu el seu pitjor moment en els mesos d'estiu. El turisme nacional és, a partir d'ara, el nou focus de Airhopping perquè viatjar en temps de coronavirus no siga un impediment per a ningú, al mateix temps que contribueixen a la recuperació de l'economia del país.

L'empresa valenciana Teccoa dissenya el primer espill intel·ligent espanyol que es connecta amb Alexa

29 de Junio de 2020

Els espills intel·ligents són una tendència en auge a Europa i recentment nova al nostre país. Cada vegada són més les persones que introdueixen dispositius de veu en les seues llars per a organitzar les seues tasques i estar a l'última amb aquesta mena de tecnologia. La novetat de Cloon, és que és el primer Smart Mirror espanyol compatible amb Alexa. Es tracta d'un moble amb un disseny avantguardista que ofereix diversos usos addicionals com consultar les tasques, informar de les notícies o consultar el pronòstic del temps.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa