Convocatòria per a aconseguir una entrada gratuïta per a TNW Conference 2023 a Amsterdam

 

CONVOCATÒRIA PER A ACONSEGUIR UNA ENTRADA GRATUÏTA PER A TNW CONFERENCE 2023 A AMSTERDAM

València Activa, a través de VIT Emprende, obri amb data 12 de maig una nova convocatòria de suport a l'ecosistema emprenedor d'innovació oferint entrades gratuïtes per a agents, startups i emprenedors/as que vulguen assistir a The NEXT WEB Conference, el festival tecnològic líder a Europa que se celebrarà del 15  al 16 de juny de 2023 a Amsterdam.

Després de l'èxit de TNW València celebrat el 30 i 31 de març de 2023, València tindrà representació institucional en l'esdeveniment matriu TNW que se celebra a Amsterdam els dies 15 i 16 de juny de 2023. Aquesta convocatòria és una iniciativa que respon a la voluntat institucional de visibilitzar l'ecosistema start-up de València, i generar així un reclam per a augmentar l'atracció d'inversió a la nostra ciutat. 

Requisits:

 

  • Formar part de la xarxa VIT Emprende. Els representants de les startups i agents sol·licitants han d'estar registrades i/o registrar-se, de manera gratuïta, en el següent enllaç. 
  • Tindre domicili fiscal i/o social i/o residència en el terme municipal de València o acreditar estar participant en algun programa d'emprenedoria innovadora i/o tecnològic d'incubació o acceleració, públic o privat, de la ciutat de València.
  • No comptar, fins al moment, amb representació en l'esdeveniment.


La sol·licitud haurà d'enviar-se a l'adreça de correu: vitemprende@valenciactiva.es fins al diumenge 4 de juny de 2023. Especificant les següents dades:

 

  1. Nom i cognoms de la persona que assistirà a l'esdeveniment 
  2. Nom de l'empresa i càrrec que ocupa
  3. Adreça de correu electrònic i número de telèfon
  4. Carta de compromís signada, on accepta la invitació i es compromet a assistir a l'esdeveniment (proporcionem enllaç a model general).


Criteris de selecció: 

Les entrades s'atorgaran per estricte ordre de sol·licitud, sempre que complisquen tots els requisits indicats en la convocatòria.

Dotació: 

Una entrada individual “Business Pass” per a poder assistir a l'esdeveniment TNW Conference 2023.

 

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa