Convocatòria Startups 4YFN 2024

L'Ajuntament de València, a través de Las Naves, obri una nova convocatòria de suport a l'emprenedoria oferint entrades gratuïtes per a startups i emprenedors/as que vulguen assistir al 4YFN del Mobile World Congress, que se celebrarà del 26 al 29 de febrer de 2024 a Barcelona.

Aquesta convocatòria és una iniciativa que respon a la voluntat institucional que l'estand siga un espai que visibilitze el teixit emprenedor de València, en particular per a tots els agents de l'ecosistema i les startups, i generar així un reclam perquè empreses de tot el món s'instal·len i desenvolupen la seua activitat a la nostra ciutat.

La fira de Mobile World Congress y 4YFN és un dels esdeveniments més importants a nivell internacional del sector de les startups.

Dotació: 

  • Una entrada individual Discovery per a poder assistir a l'esdeveniment 4YFN 2024.
  • Participació en el Pitch Competition organitzat en l'estand de València, per a donar-li visibilitat a la startup.

Requisits per a presentar-se a la convocatòria:

  • Tindre domicili fiscal i/o social i/o residència en el terme municipal de València o acreditar haver participat algun programa d'emprenedoria innovadora i/o tecnològic d'incubació o acceleració, públic o privat, de la ciutat de València.
  • No comptar, fins al moment, amb representació en l'esdeveniment.
  • Emplenar el formulari general i enviar els següents documents demostratius a l'adreça de correu electrònic: emprendimiento@lasnaves.com
    • Carta de compromís signada, on accepta la invitació i es compromet a assistir a l'esdeveniment 4YFN 2024 i realització de pitch corporatiu.
    • En cas de no amb comptar amb domicili fiscal a la ciutat de València, document justificatiu que acredite participació en algun programa d'emprenedoria innovadora i/o tecnològic d'incubació o acceleració públic o privat.

Criteris de selecció: 

Les entrades s'atorgaran per estricte ordre de sol·licitud, sempre que complisquen tots els requisits indicats en la convocatòria.

La selecció de les startups per a tindre una entrada en el 4YFN del Mobile World Congress 2024, es durà a terme pel personal tècnic d'Emprenedoria de Les Naus.

Període i mitjà de comunicació:

La convocatòria està oberta des del 15 de febrer, fins al 19 de febrer de 2024 a les 12 hores. 

La resolució de beneficiaris es publicarà en la web de Les Naus i en les seues xarxes socials.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa