Convocatoria Startups Forinvest 2024

Amb la finalitat de donar visibilitat a l’ecosistema d’emprenedoria tecnològica i innovadora valencià, obrim una convocatòria per a seleccionar a 15 startups que comptaran amb un espai propi d’exposició, oferint-los la possibilitat d’establir relacions comercials i networking en el context de l’esdeveniment.

Forinvest és una fira de referència nacional, que compta amb més de 15 anys difonent la cultura financera, ofereix el major espai de networking financer–empresarial del país, i permet el debat sobre temes clau generant grans oportunitats de negoci, Un esdeveniment en el qual els millors experts reflexionaran sobre el present i futur del sector.

Dotació

Cada startup seleccionada comptarà amb:

 • Un espai d’exposició d’uns 5m2 aproximadament.
 • Moqueta, il·luminació i mobiliari: 1 taula i 2 cadires.
 • Possibilitat de participació en els pitches de startups que es programaran en el Innovation & Tech Fòrum
 • Possibilitat d’aparéixer en la plataforma digital de l’esdeveniment, on podran pujar un vídeo sobre el seu projecte, de màxim 2 minuts.
 • Possibilitat de participació en el programa de “innovació oberta” amb corporates.

Requisits per a presentar-se a la convocatòria:

 1. Tindre domicili fiscal i/o social i/o residència en el terme municipal de València o acreditar haver participat en algun programa d’emprenedoria innovadora i/o tecnològic d’incubació o acceleració, públic o privat, de la ciutat de València.
 2. Les empreses i/o professionals hauran d’estar constituïts amb anterioritat a la presentació de la sol·licitud.
 3. Tindre els seus propis productes actius en el mercat o en una fase molt avançada per a poder exhibir-los en l’estand.
 4. Emplenar el formulari general d’inscripció i enviar els següents documents demostratius a l’adreça de correu electrònic emprendimiento@lasnaves.com:
  1. Carta de compromís, signada per un representant de l’entitat, on accepta la participació en l’esdeveniment en els següents termes:?
   1. Disponibilitat per a romandre en la fira els dies de realització de l’esdeveniment durant l’obertura del recinte al públic.
   2. Facilitar els recursos necessaris per al desplaçament, allotjament i manutenció de les persones de l’entitat que es desplacen a l’esdeveniment.
  2. Certificat de situació censal, model 036 o 037, etc per a justificar domicili i data d’alta de l’activitat. Logotip de la startup amb la màxima resolució que disposeu per a poder imprimir-ho o projectar-ho, en format .png o .ai.
 5. Les startups seleccionades hauran de portar el seu propi roll up corporatiu o distintiu de marca similar per a obtindre major visibilitat dins de l’estand.

Criteris de selecció

La selecció de les empreses i professionals per a tindre un estand en Forinvest 2024, es durà a terme pel personal tècnic d’Emprenedoria de Las Naves, atés que complisca els requisits sol·licitats.

La resta de les candidatures quedaran en reserva, i es podran incorporar a l’estand si es produeix renúncia voluntària entre les empreses i/o professionals seleccionats.

Període i mitjà de comunicació

La convocatòria està oberta des del 5 de febrer, fins al 15 de febrer de 2024 a les 12 hores.

La resolució de beneficiaris es publicarà en la web de Las Naves i en les seues xarxes socials.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa