Participa en una nova trobada SI Connect el 25 de gener

CONVOCATÒRIA PER A STARTUPS A PARTICIPAR EN EL SI CONNECT DEL PRÒXIM 25 DE GENER DE 2024, EN EL HUB D'EMPRESES DE BANC SABADELL

Startups & Investors Connect és un punt de trobada a València per a acostar la inversió a les startups, i reuneix startups en totes les etapes i inversors privats que volen millorar la seua xarxa de contactes en l'ecosistema emprenedor i estar al dia de les novetats en inversió i negocis digitals.

D'aquesta manera les startups tenen la possibilitat de conéixer millor les diferents fonts d'inversió i finançament, públiques i privades, a les quals poden tindre accés i les persones interessades a invertir tenen més visibilitat i l'oportunitat de contactar amb emprenedors i emprenedores. Startups & Investors Connect està dirigit a startups, en totes les etapes de desenvolupament, que vulguen aprendre i entendre la relació amb inversors/as a través de les experiències comptades per les pròpies persones protagonistes, referents dins de l'ecosistema emprenedor.

Aquest esdeveniment, que se celebra amb periodicitat bimestral, està organitzat per l'Ajuntament de València a través de Las Naves i BStartup de Banc Sabadell, i compta amb el suport de Startup València, CEEI València, StartupXplore i Catedra Cultura Empresarial UV. Cada convocatòria seleccionarem tres companyies en cerca d'inversió que presentaran el seu projecte.

Busquem startups, companyies emergents innovadores i tecnològiques, que estiguen captant inversió en ronda inicial o de creixement, i que vulguen trobar persones inversores en el fòrum Startups & Investors Connect, #SIConnect, que organitzem juntament amb BStartup del Banc Sabadell el pròxim 25 de gener a les 17:00h.

Seran seleccionades 3 finalistes que tindran 5 minuts per a pitchear.

Per a aplicar a la convocatòria has d'enviar-nos el portfolio d'inversió a emprendimiento@lasnaves.com

Límit de candidatures fins al 17 de gener de 2024.

El 19 de gener es comunicarà a les startups finalistes.

Si eres inversor i vols conéixer els projectes o com a equip emprenedor no esteu buscant inversió, però vols estar al dia del que ocorre i assistir com a públic pots registrar-te ací:

https://hubempresa.bancsabadell.com/activities/descubre-la-startup-finalista-de-la-29a-edicion-de-startups-investors-connect/

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa