Participa en una nova trobada SI Connect el 9 de maig

Startups & Investors Connect és un punt de trobada a València per a acostar la inversió a les startups, que reuneix startups en totes les etapes i inversors privats que volen millorar la seua xarxa de contactes en l'ecosistema emprenedor i estar al dia de les novetats en inversió i negocis digitals.

D'aquesta manera, les startups tenen la possibilitat de conéixer millor les diferents fonts d'inversió i finançament, de públiques i de privades, a les quals poden tindre accés, i les persones interessades a invertir tenen més visibilitat i l'oportunitat de contactar amb emprenedors i emprenedores.  

Startups & Investors Connect està dirigit a startups en totes les etapes de desenvolupament que vulguen aprendre i entendre la relació amb inversors a través de les experiències explicades per les pròpies persones protagonistes, referents dins de l'ecosistema emprenedor.

Aquest esdeveniment, que se celebra amb periodicitat bimestral, està organitzat per l'Ajuntament de València a través de Las Naves i BStartup de Banc Sabadell, i compta amb el suport de Startup València, CEEI València, StartupXplore i Càtedra Cultura Empresarial UV. Cada convocatòria seleccionem tres companyies en búsqueda d'inversió que presentaran el seu projecte. 

Busquem startups, companyies emergents innovadores i tecnològiques, que estiguen captant inversió en ronda inicial o de creixement, i que vulguen trobar persones inversores en el fòrum Startups & Investors Connect, #SIConnect, que organitzem juntament amb BStartup del Banc Sabadell el pròxim 9 de maig a les 17:00h. 

Hi seran seleccionades 3 finalistes que tindran 5 minuts per a pitchear. 

Per a participar en la convocatòria has d'enviar-nos el portfolio d'inversió a emprendimiento@lasnaves.com 

Límit de candidatures fins al 30 d'abril de 2024.

El dia 2 de maig es comunicarà a les startups finalistes.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa