Un untable de garrofón creat a València, premi al millor projecte sostenible de ftalks Food Summit

La cinquena edició de ftalks Food Summit, impulsada per la Fundació KM ZERO Food Innovation Hub, ha coronat a les dues startups guanyadores de la present edició del premi ftalks Food Summit Startup. Concretament, han sigut la valenciana Spread Sensations, que s'ha alçat amb el reconeixement al millor projecte sostenible per la creació d'un untable 100% vegetal a partir de garrofón, i l'aragonesa Levprot Bioscience, que ha aconseguit el premi a la innovació.

Les startups premiades contaran per primera vegada en la història del certamen amb una dotació econòmica de 5.000 euros, gràcies al suport de Solulim i Vicky Foods, a més d'unir-se a la xarxa de KM ZERO integrada per inversors, companyies de la indústria alimentària, entitats de suport a l'emprenedoria i més de 400 startups, ha detallat l'organització en un comunicat.

Notícia completa en Valencia Plaza

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa