València Activa i Avaesen llancen el programa Clean Connect VLC per a implicar a startups en la resolució de reptes ambientals

L'Ajuntament de València, a través de València Activa i l'associació d'empreses d'energies renovables i altres tecnologies netes de la Comunitat Valenciana (Avaesen) convoquen la tercera edició del programa Clean Connect VLC, dirigit a connectar el talent de les empreses emergents amb els reptes de sostenibilitat de 4 grans empreses valencianes: Port de València, Eiffage, Hidraqua i Giditek.

Amb aquest programa, startups de tot el món cocrearán al costat de 4 grans empreses les respostes als reptes de sostenibilitat que aquestes plantegen. L'objectiu és trobar solucions innovadores en les quals la tecnologia tindrà un caràcter diferenciador. Per al Port de València, el repte és reduir la petjada de carboni, un objectiu compartit per Giditek (pertanyent al Grup Gimeno). Per part seua, Eiffage Energia planteja reemplaçar els generadors dièsel en obres aïllades amb una solució zero emissions. I finalment, Hidraqua busca solucions innovadores per a la gestió intel·ligent del clavegueram i els sistemes de drenatge urbà.

Notícia completa en València Extra

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa