VIT Emprende i BStartup reprenen la temporada SI Connect el pròxim 27 de setembre

CONVOCATÒRIA PER A STARTUPS A PARTICIPAR EN EL SI CONNECT DEL PRÒXIM 27 DE SETEMBRE DE 2023, EN EL HUB D'EMPRESES DE BANC SABADELL

Startups & Investors Connect és un punt de trobada a València per a acostar la inversió a les startups, i reuneix startups en totes les etapes i inversors privats que volen millorar la seua xarxa de contactes en l'ecosistema emprenedor i estar al dia de les novetats en inversió i negocis digitals.

D'aquesta manera les startups tenen la possibilitat de conéixer millor les diferents fonts d'inversió i finançament, públiques i privades, a les quals poden tindre accés i les persones interessades a invertir tenen més visibilitat i l'oportunitat de contactar amb emprenedors i emprenedores. Startups & Investors Connect està dirigit a startups, en totes les etapes de desenvolupament, que vulguen aprendre i entendre la relació amb inversors/as a través de les experiències comptades per les pròpies persones protagonistes, referents dins de l'ecosistema emprenedor.

Aquest esdeveniment, que se celebra amb periodicitat bimestral, està organitzat per VIT Emprende (Ajuntament de València) i BStartup de Banc Sabadell, i compta amb el suport de Startup València, CEEI València, StartupXplore i Catedra Cultura Empresarial UV. Cada convocatòria seleccionarem tres companyies en cerca d'inversió que presentaran el seu projecte.

Busquem startups, companyies emergents innovadores i tecnològiques, que estiguen captant inversió en ronda inicial o de creixement, i que vulguen trobar persones inversores en el fòrum Startups & Investors Connect, #SIConnect, que organitzem juntament amb BStartup del Banc Sabadell el pròxim 27 de setembre a les 17:00h.

Seran seleccionades 3 finalistes que tindran 5 minuts per a pitchear.

Per a aplicar a la convocatòria has d'enviar-nos el portfolio d'inversió a vitemprende@valenciactiva.es

Límit de candidatures fins al 19 de setembre de 2023.

El 22 de setembre es comunicarà a les startups finalistes.

Si eres inversor i vols conéixer els projectes o com a equip emprenedor no esteu buscant inversió, però vols estar al dia del que ocorre i assistir com a públic pots registrar-te ací.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa