#Esdeveniments Vit Emprende

Final Espanyola Climatelaunchpad de CLIMATE KIC i AVAESEN

23 de Julio de 2020

Si sou emprenedors, empresaris o inversors i esteu conscienciats i disposats a lluitar contra el canvi climàtic, voleu viure una jornada emocionant i ser part de la major competició d'idees “cleantech” d'Europa, tenim alguna cosa que explicar-vos.

XIV EDICIÓ #SiCONNECT 2020

8 de Julio de 2020

Busquem startups, companyies emergents innovadores i tecnològiques, que estiguen captant inversió en ronda inicial o de creixement, i que vulguen trobar inversors en el fòrum Startups & Investors Connect, #SIConnect, que organitzem juntament amb BStartup del Banc Sabadell de manera virtual el pròxim 21 de juliol a les 16:00h.

Convocatòria extraordinària a Espanya de Accelerator 2020

30 de Junio de 2020

EIT Climate-KIC Accelerator, la major acceleradora d'empreses de tecnologies netes d'Europa, obri una convocatòria extraordinària a Espanya (la segona en 2020) amb l'objectiu de buscar i fer costat a aquelles start-ups que proposen un producte o servei d'innovació climàtica que genere un alt impacte en la lluita contra el calfament global.

Programa Online Vives Emprende Comunitat Valenciana 2020

28 de Abril de 2020

Vives Emprende s'emmarca dins de l'estratègia d'intervenció d'Acció contra la Fam en l'àmbit de l'ocupabilitat a Espanya i en concret en la Comunitat Valenciana, l'objectiu general de la qual és “facilitar l'accés al món professional de persones en situació de desocupació a través de la millora de l'ocupabilitat i l'adquisició de competències emprenedores”. Aquest programa gratuït dirigit a persones desocupades de llarga duració, ofereix assessorament, formació i accés a finançament (microcrèdits, préstecs, micromecenatge, subvencions...) perquè facen realitat la seua idea emprenedora. Finalitat: El Programa Vives Emprende en la seua modalitat en línia, és un programa de formació i assessorament per a persones emprenedores, que recull els principals aspectes per a la posada en marxa i els primers passos d'una empresa, amb l'objectiu d'afavorir en les persones participants l'adquisició, actualització i millora dels coneixements tècnics per a la posada en marxa i desenvolupament d'una iniciativa empresarial.

Línies de finançament IVF per a autònoms i microempreses

27 de Abril de 2020

Orientades a projectes empresarials desenvolupats per petites i mitjanes empreses amb seu social en la Comunitat Valenciana, que es desenvolupen en qualsevol sector d'activitat.

Challenge COVID-19

27 de Abril de 2020

Tens un projecte contra el #COVID19 però no trobes finançament?

IMPACT EdTech

24 de Abril de 2020

El projecte IMPACT EdTech és una incubadora-acceleradora que ajuda a les PIME europees en el camp de l'educació digital a introduir solucions innovadores en el mercat. Amb fons del programa H2020 de la Comissió Europea, el projecte se centrarà particularment en el desenvolupament de noves solucions que puguen contribuir a estendre models educatius personalitzats i inclusius i / o donar suport al desenvolupament de les habilitats. IMPACT EdTech secundarà 42 empreses EdTech a través de 2 Open Calls. Guiarà a les noves empreses a través de la validació i prova d'MVP i les prepararà per a arribar al mercat, brindant suport tècnic i comercial, en col·laboració amb experts en educació.

Torna el Programa Scale Up III Edició!

2 de Marzo de 2020

El 12 de Març torna el Programa Scale UP (III Edició), el programa gratuït i exclusiu d'escalabilitat empresarial per a 10 startups, que té una duració de 9 mesos d'abril a desembre de 2020.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa