#Esdeveniments Vit Emprende

Greenovators

17 de Septiembre de 2020

Esdeveniment online. Dijous 24 de setembre de 2020 de 16.00 a 19:00h. The Green Innovation Hub by AVAESEN.

Setmana de la Informàtica 2020

17 de Septiembre de 2020

L'edició de 2020 se celebrarà del 28 de setembre al 2 d'octubre a través de plataformes digitals. La nova edició de Semanainformatica.com, fòrum de debat tradicional entre els professionals del sector, s'adapta a les circumstàncies sanitàries i se celebrarà en format online.

VIT EMPRÉN CONVIDA A 12 STARTUPS A TNW 2020

9 de Septiembre de 2020

THE NEXT WEB (TNW) és un esdeveniment de referència global, que se celebra cada any a Amsterdam, però enguany serà en format online i tindrà lloc els dies 1 i 2 d'octubre de 2020. Podràs trobar més informació sobre l'esdeveniment en la seua pròpia web: https://thenextweb.com

¡Programa InvestH2020 Accelerator!

27 de Julio de 2020

En InvestHorizon volem identificar a 500 ambiciosos empresaris de tecnologia profunda i ajudar-los a través d'esdeveniments d'entrenament, tutoria i llançament per a escalar el seu negoci i recaptar fons. Obrim dues finestres de sol·licitud cada any per a donar a més sol·licitants l'oportunitat d'unir-se al nostre programa d'acceleració. El fet que no es complisca una data límit no significa que s'haja perdut l'oportunitat.

Final Espanyola Climatelaunchpad de CLIMATE KIC i AVAESEN

23 de Julio de 2020

Si sou emprenedors, empresaris o inversors i esteu conscienciats i disposats a lluitar contra el canvi climàtic, voleu viure una jornada emocionant i ser part de la major competició d'idees “cleantech” d'Europa, tenim alguna cosa que explicar-vos.

XIV EDICIÓ #SiCONNECT 2020

8 de Julio de 2020

Busquem startups, companyies emergents innovadores i tecnològiques, que estiguen captant inversió en ronda inicial o de creixement, i que vulguen trobar inversors en el fòrum Startups & Investors Connect, #SIConnect, que organitzem juntament amb BStartup del Banc Sabadell de manera virtual el pròxim 21 de juliol a les 16:00h.

Convocatòria extraordinària a Espanya de Accelerator 2020

30 de Junio de 2020

EIT Climate-KIC Accelerator, la major acceleradora d'empreses de tecnologies netes d'Europa, obri una convocatòria extraordinària a Espanya (la segona en 2020) amb l'objectiu de buscar i fer costat a aquelles start-ups que proposen un producte o servei d'innovació climàtica que genere un alt impacte en la lluita contra el calfament global.

Programa Online Vives Emprende Comunitat Valenciana 2020

28 de Abril de 2020

Vives Emprende s'emmarca dins de l'estratègia d'intervenció d'Acció contra la Fam en l'àmbit de l'ocupabilitat a Espanya i en concret en la Comunitat Valenciana, l'objectiu general de la qual és “facilitar l'accés al món professional de persones en situació de desocupació a través de la millora de l'ocupabilitat i l'adquisició de competències emprenedores”. Aquest programa gratuït dirigit a persones desocupades de llarga duració, ofereix assessorament, formació i accés a finançament (microcrèdits, préstecs, micromecenatge, subvencions...) perquè facen realitat la seua idea emprenedora. Finalitat: El Programa Vives Emprende en la seua modalitat en línia, és un programa de formació i assessorament per a persones emprenedores, que recull els principals aspectes per a la posada en marxa i els primers passos d'una empresa, amb l'objectiu d'afavorir en les persones participants l'adquisició, actualització i millora dels coneixements tècnics per a la posada en marxa i desenvolupament d'una iniciativa empresarial.

ajuntament-vlc vlc-activa vlc-activa